אפשר קצת קיטור חצי חיובי ?!!

sipor

New member
אפשר קצת קיטור חצי חיובי ?!!

פעם ראשונה שהבת שלי הטישה אותי, זה היום.. גוזלית קטנה שבן לילה למדה להתהפל לכל כיוון לזחול תוך כדי צעקות ולקפץ במיטתה תוך הרס כל מה שנמצא ליד , מגן ראש צעצועים ושאר חפצים שעד שלשום היו מונחים אחרי כבוד ומקסימום היו זוכים בחיבוק קטן לפני שינה. והנה הזעטוטה בת חמש וחצי חודשים הטישה אותי.. כל אחרי הצהרים זחלה לכיוונים לא רצויים , צרחה בשאגות שמחה וקצת תסכול שלא ממש השיגה את מבוקשה, לא יודעת בדיוק מה היה מבוקשה.. אנרגיות מדהימות... ועכשיו אני, כואב לי כל הגוף, הגב בעיקר מהחיפוש המתמיד אחריה, מההרמות שלה כל פעם בחזרה למקום אחר, מהמאבק באמבטיה ובאי רצון לשבת בשקט באוכל כדי שאפשר אולי עוד קצת להתהפך וחיתול להחליף הפך משימה קשה.. וזהו.. התחלנו את הבארדק.. אמרו לי תתגעגעי לרגעים השקטים האלה.. ורק יומיים וכל הגב כואב... מה יהיה שהיא תתחיל ללכת... ? טוב נו.. אני יודעת שזה חיובי, אבל זה באמת קשה.. שרק יהיו לי את הכוחות לזה.. המרדף התחיל.

lulyK

New member
אני אגיד לך מתי זה ייעשה יותר קל

כשלא יהיו "כיוונים לא רצויים"........ מהר לארגן את הבית ככה שתוכלי להניח לה לצאת למסעות שלה בלי שתרגישי צורך להרים אותה ולהחזיר אותה למקום שנראה לך שעדיף לה לשחק בו..... זה חיובי, זה מאד מאד חיובי - אבל צריך להתארגן אחרת זה באמת מאבקים ומרדפים.

שקמי

New member
העלית אצלי חיוך

בדיוק התיישבתי על כסא אחרי שהזזתי את אפרת מהקצה של העריסה, שוב, בפעם העשירית השעה. ובהחלט מחשבות של "מה יהיה, ככה זה מעכשיו עד שנקנה לה מיטה גדולה?" אבל קראתי מה שכתבת, ואיכשהוא זה גרם לי לחייך, ולחבק את הפשקוילית הקטנה עוד קצת, שיהיה... ועוד משהו - כשהיא נמרחת לי על הכתף, ומחבקת אותי עם הביד השניה שלה -

sharonmx

New member
מאודחיובי...

הפיצקית שלנו בת חמישה חודשים וזוחלת במרץ בכל הבית, בעיקר לכיוון החתול. ברור לי שאני אהיה בכושר לרוץ מרתון בקרוב, במיוחד כשהיא תתחיל ללכת. היא רוצה לראות הכל, בכל מקום, כל הזמן, ויש להכניס לפה. אולי להתיש אותה בבריכה/ים? סתם רעיון...

למעלה