אפשר רגע להביע דעה?...

pain is MY love

New member
אפשר רגע להביע דעה?...

לא מתקשר ישירות לנושא הפורום אבל בהחלט נושא שקשור לנשים-גברים ומה שביניהם.. במהלך חיי ההתבגרות הפרועים שלי שמעתי על עשרות מקרים שכבר הפכו לתופעה של ממש (ואם אתם לא מאמינים לי פשוט תפתחו את פורום "סקס לנוער" או תשאלו כל אחד מהחברים/חברות שלכם) של בחורות/בחורים, ותסלחו לי אם אני אתייחס כאן יותר לחלק של הבחורות כי זה פשוט מרתיח אותי, שלא משתמשים בקונדומים- לא מתוך אידיאולוגיה, לא מתוך מחסור ובטח ובטח שלא מתוך לקיחת גלולות ובדיקות איידס. פשוט לא מתחבר לי בשכל איך בחורה שפויה בדעתה יכולה להגיד "עזוב, אין צורך בקונדום" איך?! על מחלות לא שמעת בחיים שלך?! ואיך ילדים באים לעולם את עוד לא גילית?! איך אפשר להיות כל כך קלי דעת ולא לייחס לזה חשיבות?!1 ויותר גרוע מזה.. איך אפשר להיכנס למיטה ולשחק ב"משחקים של גדולים" כשאת לא יודעת את כל ההשלכות וכל התוצאות?! ולא, אני לא מדברת על ילדות בנות 14 שנכנעו ללחץ החבר.. אתמול חברה שלי שכבה עם מישהו בפעם הראשונה, בחורה גדולה, בת 20, אינטליגנטית, חכמה, יודעת למה היא נכנסת אז איך יוצא לה מהפה המשפט "יו מרינה מה זה נכנסתי לסרטים, אני לא לוקחת גלולות ולא השתמשנו בקונדום, אבל הוא אמר שאין לי מה לדאוג כי הוא יודע לצאת בזמן..." ברגע שהיא אמרה את המשפט הזה הייתי בהלם! למזלי הכרחתי אותה לרוץ לקנות פוסטינור אבל איך אפשר להתייחס לנושא כל כך בקלות?! והוא היא אומרת לי שהיא רגילה לזה מחברות שלה כי הן אף פעם לא משתמשות בקונדומים (אמרתי לכם שזו תופעה) ועוד שהוא אמר לה שהיא לא יכולה לבקש ממנו להשתמש בקונדום... סליחה?!?!??! לא יכולה לבקש ממנו דבר כזה?! לא יכולה לחשוב על אופציה אפילו של ללא קונדום! קיצור, תודיעו לי אם אני המופרעת היחידה שמעדיפה גם לקחת גלולות וגם להשתמש בקונדומים (אחרי הכל מחלות אי אפשר למנוע ע"י גלולות לצערנו..) ואולי לי יש איזה שריטה עמוקה במוח אבל אני פשוט לא מבינה איך אפשר להתנהג אחרת...

pain is MY love

New member
אני ידעתי שזה יהיה ככה

כי זאת פעם ראשונה שאני מעלה נושא שהוא בכלל לא נתון לויכוח...

Piren

New member
מסכים איתך

וזה למרות שאני שונא קונדומים

pain is MY love

New member
אין ספק

שזה כמו להתקלח עם מעיל גשם שלא נדבר על הריח והטעם..
אבל כשאין ברירה אין ברירה...

Piren

New member
חבל על הזמן

הריח פשוט מוציא לי את החשק (אין לי מושג מה הטעם, אבל יש טעמים אם זה מעניין אותך
). והאמת, זה לא כמו להתקלחת עם מעיל גשם... זה יותר כמו להתקלח עטוף בניילון נצמד ממש ממש הדוק
סיבה מספר 1 להיות עם בן\בת זוג קבוע\ה - האפשרות לוותר על קונדומים

pain is MY love

New member
מישהו אמר לי פעם

שזה כמו לשים כיסוי לרכב ולהגיד לו לנסוע חחחחח וואי בואו נתחיל שרשור של תיאורי קונדומים.. אבל זה ישחי את הדעת מהנושא הרציני שהעלתי פה...

Piren

New member
המממ

קצת בשביל הבנות (והבנים המיוחדים שביננו): זה כמו ללקק ארטיק, עדיין בעטיפה

pardoi

New member
תהרגו אותי

אבל בקטע הזה אני מטומטמת... כן אני עושה בדיקות...כן אני משתמשת בקונדום (תמיד)...כן אני משתמשת בגלולות (כשיש חבר קבוע) לא..אני לא יורדת לגבר עם קונדום....וגם מזה אפשר להידבק....

Zoharrr

New member
מסכימה איתך

גם חברה שלי מתחילה לשכב עם מישהו ואמרה לי משהו כזה והבאתי לה כאפה ואמרתי לה שתעוף לקנות קונדומים. אני עם בן זוג קבוע,אז אני לא משתמשת בקונדומים(רק לפעמים כשאני בהתקף היסטריה מלהיכנס להריון בכל אופן D:) זה נובע מבורות, מבורות של הידבקות במחלות,מכמה קל להיבדק,וכמה קשות ולא נעימות ומסוכנות מאוד המחלות האלו. ויותר מפחיד מזה, ראיתי פעם תוכנית שהתעסקה בתופעה בארה"ב של גברים שטוענים שהם סטרייטים לחלוטין ומאחורי הגב של החברה שלהם שוכבים עם גברים שהם "זונות" בלי קונדומים ושוכבים גם עם החברות שלהם בלי קונדומים. והיתה שם אישה שבעלה עשה דבר כזה והיא והבת שלה נדבקו ממנו באיידס והבת שלה מתה :/

comet9

New member
במצב של קשר רציני הייתי מוותר על זה

בשמחה. במצב של "יזיזות" ארוכה, אחרי בדיקות הדדיות וידיעה שלי ולצד השני אין שומדבר והיא לוקחת גלולות, ובידיעה שהיא שוכבת רק איתי. גם כן. אבל במצבים של וואן נייט סטאנד, כבר לא. פעם הייתי כזה טיפש. היום כבר לא. אני דואג ושומר על הבריאות שלי. ויודע טוב מאד לשלוט בעצמי.

TalKz

New member
אשכרה, הפחד הכי גדול שלי

זה לעשות את זה עם מישי אפילו שהיא חברה שלי (שלא עשתה בדיקות) בלי קונדום אני פשוט היסטרי בדברים האלה

Lil Kitty

New member
זה לא עניין של גיל

לפני כשנתיים בערך עבדתי במכולת עם אישה בת 30+, קרוב ל-40. נשואה קרוב ל-15 שנה, אם לשלושה ילדים. היא נעדרה מהעבודה לשבוע בערך. כשהיא חזרה שאלתי אותה למה היא נעלמה. היא אמרה שהיא הייתה בבית חולים, עברה הפלה. הייתי בהלם, שאלתי מה קרה, נקרע הקונדום? היא ענתה שלא, שהם לא משתמשים בקונדומים (!!) כי בעלה לא אוהב וגם לה זה לא נעים. מסתבר שהיא ובעלה כבר 8 שנים (!!!!!!!!) שוכבים ללא קונדום והוא גומר בחוץ. מבחינתם הם אף פעם לא ידעו שאפשר להיכנס מזה להריון.
הבורות היא בהחלט לא עניין של גיל.

ChilD SouL

New member
הזכרת לי את שכנה שלי...

יש לי שכנה שבשנה עושה בערך 4 הפלות. פשוט טמטום.

orenbarkai

New member
את המופרעת היחידה

שמשתמשת גם וגם - וזה זכותך. כגבר שיצא קצת, הייתי משתמש קבוע בקונדומים מ2 סיבות: 1. מחלות 2. להיות אבא לפני שאני מתכנן גם אני שמעתי על התופעה הזו וגם אני חושב שמדובר בבנות יענה. כל התירוצים המטופשים של "זה לא נוח/כיפי/סקסי" מחוירים מול המחיר. אבל מה לעשות שאלוהים אוהב מטומטמות - אחרת למה הוא ברא כ"כ הרבה?

TalKz

New member
אני מכיר מישי אישית

שהשתכרה והזדיינה עם איזה מישהו בלי קונדום והיא בת 18 והיום היא- אמא!!! נפלא לא? (היה לה בעיות בלעשות הפלה)

mass

New member
נושא מעניין...

באמת. רק ביומיים האחרונים היו לנו מלא הרצאות על איידס, דלקת כבד נגיפית, מחלות מין. המסקנה שלי : להתנזר לגמרי. רק בשביל ידע כללי, הסיכוי להדבק בHIV בסקס חד פעמי עם בחורה נשאית הוא בערך 1 ל50000. אבל! תמיד יש את קנדידה, קודולימה, הרפס, עגבת, שיזכירו לנו למה כדאי להזהר. (מי שבאמת רוצה תמונות, ולא אכל לפני - מוזמן לבקש.)

למעלה