בוקר טוב
ד"א אני יכולה לתת לך קצת מידע על הבחור ותוכלי להסביר לי יותר טוב מי הוא על פחד הנטישה והחסימה ריגשית שיש לו? הוא עכסן מאוד,חסר סבלנות, אינו רגוע, ואפילו אם הוא ניראה בעלי שלווה ורוגע, זה רק למראית עיין ובתוכו רוחשת אש גדולה. הוא חם אוהב חברותי, ומיוחד מאוד. אינו מודע תמיד לגדולה האמיתית שבו, רגיש,מופנם, וקשה לו לבטא את רגשותיו שב"כ אף אינם מודע להם. הוא מפקפק ביכולת האמיותיות שלו ולא מודע לאשר היותו. יש לו "חיישנים" מעולים והוא בעל אינטואציה מדהימה ביותר. שם שמיצג כעסנות נטוה לחולמנות ניראה תמים איך אינו כזה הוא נימשך אחרי הניסתר, או לחיי רוח בעל מזג חם וחסר סבלנות הבחורות נימשכות אליו לאישיותו או ליופיו הוא מיני מאוד, ובעל יצרים חזקים. עקשן,מרדן, ובעל יוזמה ומנהיגות הוא לא מספיק מודע לעצמו ולוקח לו זמן רב להגדיר לעצמו במדוייק מה הוא רוצה. הוא צריך ללמוד לבטא את רגשותיו באופן מילולי דבר שמאוד קשה לו אאך יכול לעזור לו מה שמנחה אותו הם רגשותיו ולא שכלו למרות ששכלו רחב מאוד ויש בו חוכמה רבה למרות ליבו הרחום אין הוא מאמין גדול באנשים בכל מיקרה זה האופי שלו בקצרה מצטערת על המגילה מקווה שזה יעזור לשאול שלי