אפשר שאלה אישית?

aphrodite

New member
אפשר שאלה אישית?

סתם בשביל הידע הכללי שלי ושל שאר חברי הפורום הסקרנים.. איזה מזל אתה ו(אם לא אכפת לך-)מה זה אומר עליך? ;-)

הממ.. האסטרולוג מגרד בזקנו.

ובכן.. האסטרולוג המוזר של הפורום הזה הוא בן מזל.. מאזניים. וזה אומר עליו - אם עוד לא ראית עד עכשיו - שהוא אוהב מיץ תפוזים טבעי וסחוט, גבינה לבנה 5 אחוז בסלט ירקות (שהוא חותך בעצמו - שומו שמים !) ולנוח בגן הירוק שלו כשהוא עוצם עינים וחושב על מהות החיים, ומעבר לזה הוא אוהב להתפלמס ולהתווכח, לנסות להיות חכמולוג ושנון, להגיד תמיד את המלה האחרונה בצורה ילדותית ומעצבנת, ופשוט לנסות לכסח כלבים גדולים שמתחילים עם חתולי קטנים, שטויות במיץ גויאבות, אנשים שמנסים להתלות באסטרולוגיה במקום להתמודד עם החיים האמיתיים, ויכוחי סרק, אינפורמציה חסרת משמעות (``האם אנחנו מתאימים ?..``) ועוד כהנה וכהנה זוטות מוזרות הקשורות לגישה קצת אחרת שרק אלוהים יודע מאיפה הגיעה, שמעדיפה לכבד יותר את האדם עצמו מאשר את הכוכבים המשמשים (רק לדעתו, כמובן) בסך הכל מפה של פוטנציאלים ותו לא. ואחרי כל אלה - האם באמת הצלחתי לחדש משהו שלא ידעת ?..

menty

New member
;-) החיים הטובים אה יאיר?

מה שאני אוהבת במאזניים שהם יודעים לפרגן ולפנק את עצמם! בוקר טוב לאסטרולוג הפורום!

aphrodite

New member
חידשת גם חידשת.

נתת לי חומר למחשבה, דרך חדשה להסתכל על התחום המרתק הזה שאני כל כך תוהה על קנקנו-אסטרולוגיה.

למעלה