אפשר שאלה בנושא עבודה/פרנסה

אפשר שאלה בנושא עבודה/פרנסה

האם יכול להיות מצב שבו כל הבחירות שלי בתחום היו שגויות ? איך אפשר למצא את היעוד הנכון לי ? לאחר תקופה בבית אני שוקלת לעשות הסבה למשהו פחות מחייב אבל גם ההכנסה תהיה נמוכה יותר השאלה האם זה לא שוב "טעות"??? בכ"ז יש לנו עוד שאיפות שרק התחום הפיננסי יוכל לקדם אותנו לשם כמשפחה שולחת את הפרטים שלי במסר תודה

טוב שלום אהבת עולם 1

תראי.... למישהי שמקןרה במזל אורנוס זו בהחלט רצף החשיבה...המתבקש, למצוא "טעות" בדרך, משלא הושגה המטרה המתבקשת... ובכן לאמונתי..אין כאן ממש טעויות, כי אם בחירות..נסי לראות כיצד הטוב בא עם הרע התפנית שחשבת עליה היא מעניינת, ותוביל להצלחה ולפתיחה של אופציות נוספות...תלכי על זה ואם את חייבת למצוא את ההגיון שבכך(...אורנוס והיגיון זה כמו כפתור ופרח,) אז זה עדיף על הישיבה בבית. בעינין פרנסה..
התקופה קשה כעת לרבים..אגב, ואגב, המשפט הבא: בכ"ז יש לנו עוד שאיפות שרק התחום הפיננסי יוכל לקדם אותנו לשם כמשפחה ...מעט לא ברור לי על רקע מה שאני רואה כעת יתכו ואת קצת שקעת למרה שחורה ושכת להביט בחציה המלא של הכוס...יש לכם אחללה משפ]חה ומים ולחם באים אצל שולחנך.. שם החיבה החביב עלי הוא 'מים ולחם שלי'....חישבי בכמה הרבה הוא המעט וזוהי אף ברכה מהיפות שיש ביהדות..המוציא לחם מן הארץ..אני יודעת שזה לא נשמע הייטקי מצידי..מה לעשות שיש דברים שבהם אני מאמינה בישן שהו הטוב...
בהצלחה!

למעלה