אפשר שאלה טיפה
?

Discordi

New member
אפשר שאלה טיפה
?

מקווה שזה בסדר..
אני גרה באנגליה, ובחצי שנה הקרובה אני אטוס לארץ שלוש פעמים, פעמיים לביקור ופעם לחזרה הסופית. אני בהריון ורוצה לעשות ביטוח, בעיקר בשביל לקבל החזר למקרה ואני לא אוכל לטוס באחת מהטיסות מסיבה רפואית (נניח שמירת הריון? אני רק חודש שלישי אז אי אפשר לדעת מה יהיה), למקרה שיקרה משהו בזמן הטיסה או אם הטיסה תנחת נחיתת חירום במקום שבו אני לא מבוטחת (כי באנגליה ובישראל אני מכוסה מבחינה רפואית).
בקיצור, שאלתי היא: אני צריכה ביטוח אנגלי, נכון? מישהו פה יכול להמליץ לי על חברות ביטוח בריטיות? אני ממש לא מכירה ולא יודעת איפה להתחיל לחפש (זה עוד אחד מהקשיים שבלגור במדינה אחרת, דברים שבארץ היו לי כ"כ פשוטים פה הם פרוייקט).
גם תובנות אחרות יתקבלו בברכה.
תודה מראש!

בקר12

New member
קשה לי להאמין שיסכימו לבטח את הלידה.

כיוון שאת נמצאת כבר בהריון יחריגו אותו מהפוליסה. בד"כ יש תקופת המתנה למצבי הריון אם בכלל הפוליסה מכסה אותו

Discordi

New member
נראה לי שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך

התכוונתי לביטוח טיסה, לא לביטוח כללי. או שאני לא מבינה למה אתה מתכוון...

פגי1

New member
בטוח

קודם כל ניתן לטוס בהריון עד חודש מסוים,ויש להודיע לבטוח כמובן,שנית,לצד בטוחי הבריאות הקיימים,ישנם בטוחי נסיעות של הקופות,גם בארץ וגם בחול
במסגרת בטוח הנסיעות,כמו שמבוטח המטען,מבוטח הנוסע מבחינת בריאותו,הריון-אולי תהיה תוספת במחיר כמו לטיולי אקסטרים,פני לבטוח בריאות שלך באנגליה
ותשאלי אותם,כל סוכן נסיעות יכול להמליץ,בארץ פשוט,או דרך קופה,או דרך הויזה,אם יש לך?אין הבדלים בין הבטוחים,כולם מיישרים קו,פחות או יותר,ובמסגרת הבטוח
יש בטול טיסה,בשל סיבה מוצדקת כמו שמירת הריון,ועוד,נחיתת חרום?נקווה שלא תהיה,זה באחריות חברות התעופה,ודורש ברור נוסף,ההגיון אומר שיש בטוח

רזאי

New member
הנסיון שלי הוא ללא הריון.

אף ביטוח ישראלי לא הסכים לבטח אותי בדרך לישראל. אם את מעל פרק זמן מסוים מחוץ לארץ, הביטוח לא תופס. ביטחתי את עצמי בביטוח נסיעות ישראלי ליום אחד לזמן הטיסה מישראל.
אני לא מאנגליה, אבל אולי יש שם משהו דומה שתוכלי להשתמש בו בטיסה לישראל.

פגי1

New member
בטוח

בודאי,בטוח נסיעה תמיד מארץ המוצא אל ארץ היעד,בפעם הראשונה מאנגליה לישראל לזמן שאותו תקבעי,הלוך ושוב,וכן הלאה--

רזאי

New member
לא צריך הלוך ושוב.

היא מבוטחת גם באנגליה וגם בישראל. צריך רק ביטוח נסיעות ליום הטיסה. אחרי הנחיתה היא כבר מסודרת.

למעלה