אפשר שאלה למנהלת אתי..?

האביר.

New member
אפשר שאלה למנהלת אתי..?

אני מחפש מקום להתחתן..מקום לא שיגרתי כמו גן..

*שיר

New member
למה אתה שואל את מנהלת הפורום?

כולם פה יכולים לעזור לך! או שזו בדיחה?! באיזה אזור אתה מחפש?

*שיר

New member
אז קודם כל מזל טוב וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

אנחנו מאוד שמחים לעזור פה לכולם! לא כתבת מתי אתה רוצה להתחתן, אז אני לא יודעת אם אתה מחפש מקום עם אפשרות קירוי או גן פתוח לגמרי בכל מקרה, באזור הזה יש המון-המון גנים. אם תדפדף קצת אחורה תראה שאתמול בדיוק היה דיון בנושא והציעו המון מקומות. תקציר קטן: עם אפשרות קירוי: "שרונית", "ליד הנחל", גליל-ים, "גן הפקאן" שברמת הכובש, "מנגינות". פתוחים: גי´לת, יקום, הטירה בגעש, "מקום בטבע", ומה עוד שכחתי?

האביר.

New member
תודה על העזרה

החתונה מתוכננת לחודש מאי-יוני ..הכוונה היא לחפש מקום מיוחד לאו דווקא גן אירועים.

*שיר

New member
אם אתם בעניין של ים

אז יש כמה מקומות יפים על הים, שהם לא ממש בקונספט של גן ארועים: 1. על הים (קיסריה( 2. מול הים(קיסריה( 3. חוף מכמורת 4. חוף נעורים - מצוקי ים ודרך אגב, על כמה מוזמנים אתם מדברים? כי אם זה לא הרבה אנשים יש הרבה אופציות "שונות".

האביר.

New member
מה את יודעת על המקומות

שציינת?..אנחנו חושבים על כ-300-350 אורחים... שיר אני חייב לצאת אני ישמח אם תשארי תשובה ואני יכנס לכאן מחר לקרוא. ושוב תודה על העזרה..ממש נחמד פה.

*שיר

New member
אני מכירה את המקומות בקיסריה

(זה למעשה שייך לשדות ים) - והם ממש מדהימים (רק קצת יקרים). הם על החוף ממש ואם אתם מחפשים משהו קצת שונה, אבל עדיין נוח ובנוי לאירועים, זה יכול להתאים לכם. תוכל למצוא הרבה מידע (טלפונים וכתובות) באתר "מתחתנים"

למעלה