אפשר שאלה נוספת שבטח תישמע מטופשת?

shiranr1

New member
אפשר שאלה נוספת שבטח תישמע מטופשת?

סליחה שאני קצת מטרידה עם השאלות שלי, אבל רציתי לדעת אם יש מידות "סטנדרטיות", כלומר, ברור שכולנו שונים ידה-ידה-ידה, אבל יש אורכים מסויימים שאתן עושות לפיהם צמידים (לצורך העניין על חוט גומי דייגים כזה...) או שרשראות? אשמח לשמוע... ושוב תודה@!

אני אישית לוקחת מטר של תפירה

ומודדת את היקף היד ולפי זה אני מכינה את הצמיד. כך יוצא שגם במידה ומישהי מזמינה צמיד כך תמיד המידה מתאימה.

היי שירן!

זה לא שאלה טיפשית בכלל! מה שאני עושה תמיד אני מודדת את החוט על עצמי ולפי זה גוזרת. כיון שאני מלאה יותר אני חותכת קצת פחות מהמידה שלי. במידה ולקוחה רוצה משהו ואין לך במידה שלה אז אני לוקחת חצי מהסכום לפני ומכינה לפי בקשתה ואז היא משלימה את כל השאר כשהיא מגיעה לקחת את ההזמנה. בהצלחה.

shiranr1

New member
אני רוצה להבין משהו-

אתן מוכרות רק בהזמנות מיוחדות??? הייתי בטוחה שיש מידה ספציפית, הלא אנשים מכינים תכשיטים לחנויות, לירידים מה לא בעצם? אז חשבתי שיש איזשהו סטנדרט... כמה קשה לי עם כל הסיפור הזה... אין לכן מושג... :-\

מה פתאום רק בהזמנות!

אבל אם יש מישהי אם מידה שהיא רוצה אז כן בהזמנה. אבל בדרך כלל אני חותכת לפי הגדול שלי או קצת פחות וזה די מתאים לכולם. רוב הזמן התכשיטים נמכרים בגודל הסטנגרתי שאני מכינה.

wildspirit

New member
תרגישי חופשי לשאול כל שאלה ../images/Emo24.gif

אנחנו כאן בשביל לעזור אני אתן לך לכאן גדלים סטנדרטים שוקר (שרשרת צמודה לצוואר): 40 ס"מ שרשרת קצרה: 46 ס"מ שרשרת באורך בינוני: 61 ס"מ שרשרת ארוכה: 81 ס"מ צמיד: 18 ס"מ צמיד רגל: 23 ס"מ בעדיבות יטבת

shiranr1

New member
תודה תודה תודה תודה תודה!!!

סופסוף!!! אין לך מושג כמה זמן אני מחפשת את התשובה הזו... תודה רבה רבה לך!!

למעלה