בואינג 707
New member
אפשר שאלה? ../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo203.gif../images/Emo141.gif
התחבטתי עם עצמי אם להיכנס ולשאול כאן ובסוף החלטתי לשאול לדעתכן, בקצרה- נמצאת באמצעו של הריון, עד כה הכל תקין
הסטוריה של אנדומטריוזיס מפושט באגן, מס' ניתוחי בטן,בדיקות לגבי סכרת הריון והתחלה קשה בעקבות המטומה ברחם שגרמה דימומים כל השליש הראשון. בבדיקות קרישיות שבוצעו במסגרת טיפולי IVF התגלה שאני הומוזיגוטית ל- MTHFR. פרוטאין s בגבול הנורמאלי. בעברי הריון כימי שהושג לפני הנוכחי. אין הסטוריה משפחתית של קרישיות יתר. לוקחת חומצה פולית 5 מ"ג כל יום. במסגרת טיפולי פריון חוויתי כמה מצבים לא נעימים בעליל של דימומים תוך בטניים משמעותיים (וזאת למרות קרישיות היתר), במסגרת הטיפולים בגלל הדימומים המסיביים הומלץ לי על בירור סיפטומים לאי קרישיות
במעקב של רופא פרטי שטוען שקלקסן מיותר ושבמקרה שלי חומצה פולית עושה את העבודה. לדעתו המעקבים שאני עושה מספקים ועד כה הכל תקין
אני סומכת עליו אבל רוצה לשאול האם יש מקום לפנות ולקבל חוו"ד נוספת, לאין לפנות? מה לעשות? המטולוג? יחידה להריון בסיכון כדי להתייעץ? מי מומלץ? והאם יש מקום לאור מה שתיארתי להתעקש על קלקסן? מי יכול להפנות אותי, הרופא בקופה? תודה על כל ניסיון לעשות לי קצת סדר בבלאגן בואינג
התחבטתי עם עצמי אם להיכנס ולשאול כאן ובסוף החלטתי לשאול לדעתכן, בקצרה- נמצאת באמצעו של הריון, עד כה הכל תקין