אפשר שאלה?

כוח מחץ

New member
אפשר שאלה?

יש לי חשבון בפול טליט אני חושב יותר משנה ולא פעם עבר לי כמה הפסדתי שם אני יודע שזה סתם יכאב אבל בכל זאת יש דרך לדעת כמה הפסדתי מאז שפתחתי תחשבון? ועוד דבר לפעמים מבלפים אותי באתר ואז אחרי שאניfold הם מראים לי תיד איך עושים את ? לבלף ואז להראות את היד (לא רוצה אוטמטי על כל יד אלא פעם בע להראות בלוף... היום נכנסתי עוד פעם לתוכנה של פול טילט וזה לא נתן לי להכנס בקש ללחוץok לשדרוג , יש מצב שזה סוג של וירוס או שאין בעיה לשדרג? תודה אנשים

shaywh

New member
אפשר גם תשובה, אפילו כמה

תיכנס ל pokertableratings.com כדי לראות כמה הפסדת בקאש (רק הולדם ואומהה), לא כולל ידיים ששוחקו לפני שהאתר נפתח. לא כולל רייקבאק אם קיבלת. sharkscope.com כדי לראות טורנירים וסיט אנד גו. חפש שם את tzahi2008 כדי לראות ישראלי שהלך לו... לא רק שאין בעיה לשדרג, חובה לשדרג את התוכנה מדי פעם. זה קורה עם כל אתר, לא רק פול טילט. אם אתה רוצה להראות מדי פעם תוריד את הסימון מהauto muck באחד התפריטים של התוכנה. זה ייתן לך לבחור כל פעם אם להראות או לא במשך שנייה או שתיים.

darkAI

New member
כמו שכבר נאמר פה

pokertableratings הוא אתר טוב לראות כמה הפסדת במשחקי קאש, אבל יש סיכוי שהוא פספס חלק מהידיים. בכל מקרה - הוא אמור לתת לך אינדיקציה טובה פחות או יותר. אבל אם אתה רוצה משהו יותר מדוייק - אז פשוט תוריד את היסטוריית הידיים שלך בhand history beta שנמצא ב"My Promotions", תוריד את גרסת הניסיון של pokertracker ותן לזה לעבד את הקבצים.

למעלה