אפשר שאלת
בקשר לפתיתים?

happy00

New member
אפשר שאלת ../images/Emo163.gif בקשר לפתיתים?

איך מכינים פתיתים כך שיצאו טוב וטעים, ולא יהפכו לגוש אחרי רבע שעה?
 

pirge

New member
פתיתים

הכי טוב להכין לפי הוראות היצרן. יוצא אחד אחד מנסיון. בתמונה: פתיתים ארוכים של אוסם עם קישואים מאת:פירגה לשים בסיר בינוני: 3 כפות שמן קנולה+בצל קצוץ ולהזהיב להוסיף: פרוסות מ-3 קישואים לערבב עד שחלק מהקישואים מתחיל להזהיב בפינות ולהוסיף: כוס פתיתים ארוכים ולבחוש כדקה . להוסיף: כוס מים רותחים ותבלינים שאתם אוהבים סוגרים את הסיר (לא לגמרי) ובוחשים לעיתים קרובות שהפתיתים לא יידבקו לתחתית הסיר אחרי 6 דקות הפתיתים רכים ומוכנים. סוגרים להבה . לכסות את הסיר עוד 5 דקות (בלי לבחוש) ולהגיש תהנו.
 

pirge

New member
רבע שעה זה מוגזם.כתוב בערך 6 דקות בישול....

 

happy00

New member
התכוונתי כשמבשלים מראש ולא אוכלים מיד

(לא שמבשלים רבע שעה). תודה על המתכון. נשמע ונראה מצוין. אני אנסה אותו. האם חייבים לבשל ממש לפני הארוחה, או שזה נשאר טוב גם אחרי כמה שעות?
 

הדRי

New member
ראיתי בתוכנית ../images/Emo44.gifשל אהרוני../images/Emo71.gif...

הוא מכין את הפתיתים בדיוק כמו פסטה...(עם רוטב)
 
גם אנחנו הכנו את הפתיתים על פי המתכון של

אהרוני ואני ממליצה מאוד מצרפת לכם את המתכון ישירות מתוך מאגר המתכונים שלנו בקשור המצורף של המאגר מתכון מספר 5 בתאבון
 

רינת103

New member
מתכון לפתיתים../images/Emo71.gif

שלום לכולם,אני חדשה כאן,הפורום נחמד ומהנה,מצרפת לכן מתכון לפתיתים איך שאני מכינה,תמיד מצליח ויוצא אחד אחד,גם אם אוכלים אחרי שעתיים. פתיתים של "אוסם" המצרכים: 1-שקית פתיתים אפויים של"אוסם" מים לבישול הפתיתים 1/2-כוס מים נוספים מעט שמן לטיגון 1-בצל קטן קצוץ 1/2-כפית פלפל שחור גרוס 1/2-כפית כורכום 1-כפית מרק עוף 1-כפית מלח אופן ההכנה: לבשל את הפתיתים במים עם מלח כ-20 דקות עד שהם מתרככים ולסנן. בסיר לטגן את הבצל,להוסיף תבלינים מים,להרתיח,להנמיך להבה ולבשל כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם. להעביר את הפתיתים אל הסיר עם הרוטב המוכן,לערבב,להמתין 5-דקות לערבב שוב,להמתין עוד 5-דקות ולערבב שוב.כך הפתיתים לא נדבקים ויוצאים אחד אחד.
 
למעלה