אפשר שינוע מראשון לציון למרכז

0ziris

New member
בואי תגידי לי מה את חושבת בפנים

אל תתחבאי או תתחבא מאחורי ניקים בלי להתבייש או לפחד אני מבטיח שאניח לא אפגע בך לרעה
אני להבדיל ממך חושב ואומר בדיוק מה שאני מרגיש לא מתחבא מאחורי ניקים כמו כן את או אתה תמיד מוזמן להצטרף אלי לחלוקת האוכל בימי שני בלילה ועוד ועוד דברים תמיד אני צריך עוד עזרה ואני באמת אעזור--- גם לך אם תצטרך או תצטרכי עזרה ומכל הלב בשביל זה אני נמצא בפורום נתינה מהלב רק שמאחל לך שהחיסרון היחידי שיהיה לך בחיים זאת פחדנות והסתתרות מאחורי ניקים אם לפגוע ולהעליב זה המטרה המרכזית אז פיספסת שתהיה לך שבת נפלאה

0ziris

New member
התגעגעתי .. יקירתי ../images/Emo24.gif

מלך יש רק אחד =הקב"ה
אפשר כבר להגיד חג שמח לא ???

אשה אחת בתוך השכונה בה אני מתגוררת

פגעה בנו במכונית בדרכנו לגן. היא בבירור לא צייתה לתמרור עצור. ברחה בלי להשאיר פרטים או לבדוק לשלומנו. וכל זה קרה לפני שלושה ימים ולנו שלום. סליחה שזה מה שזה מזכיר לי, ההתחבאות הזו. אני לא מבינה איך מהמצפון שלה היא באמת יכולה לברוח.

0ziris

New member
../images/Emo207.gifהיי אנסטסייה

היי יש לך ספרים אצלי עדיין כל האנציקלופדיות מדניאלה את מגיעה בקרוב לפ"ת ?

אני כבר לא עובדת שם יותר.

בגלל לימודים. אם תוכל, תשלח לי מסר, חשוב לי לדעת שאתה לא כועס, הדבר הרי נדחה ולא באשמת אף אחד מאיתנו.

0ziris

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אז הספרים רלבנטיים למסירה :

אנציקלופדיה 2000 לקורא הצעיר 14 כרכים במצב מעולה.. אריך קסטנר מספר : (גוליבר .חכמי שלדה. טיל אולנשפיגל. דון קישוט.הברו מינכהאוזן) ספר משפחתי - אפרים קישון חוברת עבודה : תורה לילד יגאל דודים על חוטים -אפרים קישון פו הדוב - הבית בקרן פו חינוך תעבורתי - משרד החינוך בדיחות לילדים יסודות הגלישה באינטארנט במבי ג'ים נהג הקטר הרוח בערבי הנחל חדוות הדעת- אדם ומכונות מותר באדם ואז אני אמרתי לו ... ספר ההעלבות שינוע מראשון לציון. אחלה שבוע

לא ידעתי שיש במבי

אז במבי בשביל מעין (הבן שלי). תודה. אז בכל זאת ניפגש, מסכים? ואם זה לא אפשרי אז נעביר את זה הלאה. שבוע טוב.

5 סיגלי

New member
אוזריס יקירי אם יש ספרים שמתאימים לגילאי 3 ו4

אשמח לקבל עבור גן ילדים אם עדיין לא בקשו כמובן תודה

רותה לי

New member
שובבה שכמותך......

מכיוון שביום שבת אני משתדלת עד כמה שניתן להוציא מפי רק ברכות (ואני לא אישה דתיה....) אז אני מאחלת לך, שבזכות השבת הקדושה הזאת, תחזרי לעצמך, עם אנרגיות חיוביות, עם קצת קדושה, אור ואהבה אולי תחליפי ניק ותיזרקי את הניקים שהוציאו ממך מילים לא טובות העולם זקוק לטוב שבך, ואת יודעת שיש בך הרבה טוב לתת לעולם..... ואני רוצה גם לאחל לך מכל הלב, אבל ממש ממש מעמקי ליבי... שתיזכי אפילו פעם אחת בחייך, רק פעם אחת, לעמוד על האדמה שאוזיריס פוסע עליה לפעמים!!!!!! זה יכול לשנות את חייך לטובה, תאמיני לי. שאי ברכות

למעלה