לא, כי חייב להיות שיוך מספר (IMSI) לכרטיס (ICCID) ולמכשיר (IMEI) אחד בלבד בכל זמן נתון, אחרת שאילתות HLR לא פועלותהאם יש חברה שמאפשרת להחזיק שני כרטיסי סים על אותו מספר? (יש לי שני מכשירי טלפון שאני רוצה להשתמש בהם בלי להעביר כרטיס סים מאחד לשני)
אתה טועה, לא לגמרי, אבל טועה.לא, כי חייב להיות שיוך מספר (IMSI) לכרטיס (ICCID) ולמכשיר (IMEI) אחד בלבד בכל זמן נתון, אחרת שאילתות HLR לא פועלות
אם בכל זאת משכפלים סים ומזוהה ברשת ביותר ממכשיר אחד בו זמנית, בדרך כלל חברות סלולר חוסמות את כל העותקים מלהתחבר לרשת עד שתבוא לסניף ותוציא סים חדש על המספר ושהוא יהיה אחד
האם יש חברה שמאפשרת להחזיק שני כרטיסי סים על אותו מספר? (יש לי שני מכשירי טלפון שאני רוצה להשתמש בהם בלי להעביר כרטיס סים מאחד לשני)
לא באמת מדובר על מספר כפול על שני סים, אלא על קומבינה עם העברת שיחות וסמסכן, אפשרי, לא בטוח אם בכל החברות, בפרטנר אני יודע להגיש שניתן, כמו גם בסלקום ופלאפון.
מדובר על סים שיועד בעבר למכשיר הטלפון ברכב, השירות עצמו עדיין פעיל, למרות שכבר כמעט ולא קיימים מכשירי רכב בימינו.
בפרטנר השירות נקרא Partner2.
השירות לא תמיד מאפשר גלישה משני המכשירים, אז קחי בחשבון, גם קבלת ושליחה הודעות לא אפשרית, הוא לא באמת בעל אותו המספר אלא מספר שקוף שגם את לא רואה. רק קבלת והוצאת שיחות אפשרית.
השואל שאל על מספר כפול לגמרי, שאינו מפנה שיחות גם לא בצד הרשת וגם לא צד משתמש בהגדרות המכשיר...זה לא נכון.
כשאני מחייג מהסים המשני שלי, אני מופיע לאחרים כמו מהמספר הראשי שלי.
מדובר על הגדרה בצד הרשת (במערכות פרטנר לדוגמה), שכשמחייגים אל המספר שלי שני הסימים יקבלו שיחה. וכשאני מחייג מהמשני, אני יוצא כאילו אני המספר הראשי וכך אוצג גם לאחרים. יש למשני מספר "שקוף", אך לא נדרשת כל פעולה מצידך של הפנית שיחות.
כאמור, סמסים אינם ניתנים שהעברה, ולכן הסים המשני לא מקבל סמסים במספר המקורי, אלא רק במספר השקוף שלי (אם יודעים אותו)
אני מחזיק בשני סימים כאלה, אחד משמש אותי ביום-יום, השני נמצא במכשיר המשני שלי, בתיק, כבוי למקרה הצורך.
זה כן נכון למרות שיש מן הצדק גם בדבריך.זה לא נכון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.