אפשר שרשור קיטורים?

אפשר שרשור קיטורים?

כי אני כבר לא זוכרת מתי ישנתי יותר מ3-4 שעות בלילה (מן הסתם לפני הלידה), וכבר כואב לי הראש והעיניים מלאות ורידים אדומים כמו בסרטים מצויירים. ואופק עם אנטיביוטיקה, וכל פעם שצריך לתת לה סירופ נגד שיעול זה סרט שלם- כי כנראה זה ממש מגעיל... ואני גם כן משתעלת כבר כמעט חודשיים, ומנוזלת הרבה יותר- והגוף כל כך תשוש שאני בכלל לא מצליחה לצאת מזה.... תוסיפו תינוקת אחת יונקת ובוכה, כלבה אחת שמתה לצאת לפיפי (ובדר"כ בסוף נשברת ועושה בגינה שלנו) ובעל אחד שגם עובד וגם לומד ומגיע בקושי בסוף היום לומר לילה טוב.... חלאס. אני זקוקה לחופשה. (ואל תתנו לקיטור שלי להפריע לכן לקטר גם כן.... זה הכיף היחידי שעוד נותר לנו, פולניות שכמותנו....)

lulyK

New member
התעייפתי ונאנחתי

למקרא הקיטור שלך. מרגישה לא בנוח להוסיף את שלי.... כל אמא לשניים ויותר היא קדושה בעיניי

בלינקה

New member
הנה אני מקטרת (שוב)

תאונה לפני שבוע. גב כואב. שחר עם דלקת אוזניים, אלב כבר בלי חום. נודניקית למדי. איש הוקפץ למילואים. לפחות עד מחר, אולי יותר. סלולרי של איש דפוק, הוא לא שומע אותי, לא כשאני מתקשרת ולא כשהוא מתקשר. כועסים עלי בעבודה בגלל שאני בחופשת מחלה (שוב).

משוש30

New member
נורא קשה ../images/Emo24.gif לא מקנא בך

בכלל (למרות שכמות הלילות שישנתי בהן יותר מ-3 שעות רצוף ב-8 החודשים האחרונים אפשר לספור על יד אחת) הדבר היחיד שאני יכולה להגיד ואני גם מקווה שהוא נכון
אומרים שעם הזמן זה נהיה קל יותר. לדעתי בעלך צריך לקחת איזה סוף שבוע ולתת לך זמן מנוחה והחלמה

למעלה