אפשר שתי הצעות ייעול?

אפשר שתי הצעות ייעול?

בוקר טוב, שתי הצעות ייעול ברשותכם. ראשית האם ניתן להוסיף לעורך, אפשרות לבדיקת איות, זה חוסך המון זמן בבדיקת טעויות הקלדה שנית האם ניתן להוסיף למנגון התגובות אפשרות לעריכת עץ התגובות. כרגע קורים לפעמים דברים מוזרים, למשל מישהו כתב תגובה ואני מגיב לו ואחר כך מישהו נוסף כתב לראשון תגובה, זה נראה כאילו הגבתי לאדם השני. זה לא תמיד מסתדר . בכל מקרה תודה

דנטל

New member
וואי, בודק איות זה נפלא

למרות שאני לא עושה הרבה טעויות ואני עושה הגהה על עצמי, אבל זה עדיין נפלא ואולי גם יחסוך טעויות שמציקות לי כשאני קוראת אחרים. אפשר קישור לרשומה בה התגובות נראות מוזר? אני רוצה לראות למה אתה מתכוון.

קישור

זה הקישור הגבתי ל LIVE81 זה נראה כאילו הגבתי לתגבה שבאה אחריו. למרות שמחקתי וניסיתי שוב זה לא עזר תודה

אגב

גם אני לא עושה כל כך הרבה טעויות. אבל בגלל דיסלקציה קלה אני מגלה אותן רק בקריאה שלישית או רביעית. לפעמים רק אחרי פירסום. וזה מאד מפריע לי. תודה

דנטל

New member
לי זה נראה בסדר

אפורסט הגיב ללייב81 ואחריו אתה הגבת ללייב81.

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo45.gif אם כבר יש תקלה, היא בתגובה ל-A forest

למטה שהיא תגובה ראשית במקום תגובה מקוננת. אני בטוחה שהרבה אנשים היו שמחים לו יכלו לערוך את העץ בשל תגובות ראשיות שקורות כיוון שחלון התגובה הראשית נמצא שם כל הזמן. כשבעל הבלוג הוא המגיב בטעות, הוא אכן יכול למחוק את התגובה ולהגיב מחדש. אבל כשמישהו אחר אינו מקנן את תגובתו בעל הבלוג בהחלט יכול היה להנות מאפשרות לערוך את העץ. לערוך עץ זה דבר לא פשוט. לגזום תגובה מקוננת ממקום אחד ולשתול באחר זה דבר שלא קל למשש ואני לא מכירה הרבה מנשקים שמאפשרים זאת. מנשק המשתמש של הפורומים בתפוז אינו מאפשר לגזום, אבל הוא כן מאפשר לשרשר הודעה ראשית לכל הודעה אחרת. לו היו נותנים את האפשרות הזו בתגובות, היו לפחות פותרים את התקלות שנובעות מקיומו של חלון התגובה הראשית המבלבל.

Bezalel P

New member
בודק איות לא יתווסף בשלב זה.

לגבי שרשור תגובות, אנחנו נחשוב על זה.

למעלה