אפשר תקציר מהיום

yaelelele

New member
בבקשה... ../images/Emo9.gif

פרק 29: קייט לומדת שיעור חשוב כשהיא מבינה שהחלטתה לפנות למשטרה בעניין סטיבי הייתה מוטעית. אלכס שב לקילרני, ופיונה מביימת הפלה ומודה בפניו כי ייתכן שהיא עקרה. וככל הנראה לפי העורך דין שדיבר עם סטיבי.. רוב הסיכויים שתצא אשמה. וקייט מתכוונת לנסות לתקן את מה שעשתה ולנסות למצוא את החשוד. בישיבת החוואים לא מעוניינים בסטיבי ב"טרי גלגאלן" ולכן ג'ודי מחליטה שדרוברס תצא מ"טרי גלגאלן". סליחה אם יש שגיאות כתיב..

יש לי הערכה מי הרוצח (רק הערכה לא |

פיונה. לא סנדרה כי לפי הרשימה שפורסמה פה (זה אולי ספויילר אז אני יורדת קצת למי שלא רוצה לקרוא) סנדרה עדיין בסדרה ופיונה לא.

Nira 222

New member
../images/Emo58.gif

טוב, לא יודעת אם ההערכה היא בגדר ספוילר אבל ליתר ביטחון. בקיצור, גם אני חושבת כמוך אבל לאו דווקא בגלל מה שציינת... אלא בעיקר כי ברור לתסריטאים שנחשוד ישר בסנדרה וזה יהיה צפוי + מהפרק שפיונה הביטה בפנינים שהארי העניק לה, בצורה שהיא הביטה היה משהו חשוד...

אממממ../images/Emo58.gif

פיונה לא הרגה את הארי אני יודעת מי כן עשה/עשתה את זה. וזאת לא פיונה

shulak14

New member
היה לי ברור שזו

סנדרה. כי זו עבודה מהסוג של "חיזור גורלי" (מקווה שלמרות הגיל הצעיר מכירות את הסרט). וברור שלסנדרה של אישיות מופרעת. אני חושבת שזו אחת הסיבות שהיא מיד חזרה כדי להעלים ראיות. וזה לא סותר את האהבה. היא היתה מעדיפה שיחזור אליה מאשר שימות. זה סוג המופרעות. אבל זה לא ממש רצח. סביר שהיא לא הרעילה אותו רק הפחידה למוות. ולא בטוחה שיש חוק נגד זה.

למעלה