אפשר תרגום?

מנסה..

יש לך את הזמן,להקשיב לי מתבכיין? על שומדבר ועל הכול בבת אחת..? אני אחד מאלה, בדיחה של אופי רגשני... (WTF?!) נוירוטי לעצם,שום ספק לגבי זה.. (שוב,WTF?!) לפעמים אני נותן לעצמי את הפחדים לפעמים המוח שלי משחק עם עצמו משחקים הכול ממשיך להצטבר אני חושב שאני נשבר (מתפצח או משו כזה... ><) אני פשוט פרנואיד אני פשוט מסטול הלכתי לפסיכיאטרית כדי לנתח את חלומותיי היא אמרה שזה העדר סקס זה מביא אותי לשפל המדרגה הלכתי לזונה :O שאמרה שחיי משעממים אז תנטוש/נטשתי את ההתבכיינות שלי כי זה מביא אותה לשפל המדרגה לפעמים אני נותן לעצמי את הפחדים לפעמים המוח שלי משחק עם עצמו משחקים הכול ממשיך להצטבר אני חושב שאני נשבר (מתפצח או משו כזה... ><) אני פשוט פרנואיד אני פשוט מסטול רודף אחרי השליטה אז כדאי לי להחזיק מעמד לפעמים אני נותן לעצמי את הפחדים לפעמים המוח שלי משחק עם עצמו משחקים הכול ממשיך להצטבר אני חושב שאני נשבר (מתפצח או משו כזה... ><) אני פשוט פרנואיד אני פשוט מסטול ---------------------------- בעקרון,מה שצריך לדעת,זה שהשיר מדבר על ההתקפי חרדה שהיו פעם לבילי ג'ו.

dkkk

New member
בואנה!!

את תרגמת את השיר הזה עכשיו?? זה טוב.. חוץ מ "לפעמים אני נותן לעצמי את הפחדים" שזה בעצם: " לפעמים אני מפחיד את עצמי "

IפותI

New member
פאק יו!

דאמ, יש שרשור תרגומים בטאגליינס, תחפש לבד.

dkkk

New member
רצית את..

את המילים של השיר באנגלית או בעברית? כי בעברית לא תמצאי ו Basket Case זה סל קופסה כזה. אן לי מוסג אך הוא קשור לשיר בכלל..

למעלה