אפשר

בייביUE

New member
אפשר../images/Emo35.gif

אמנם יודע אני על הפורום הזה זמן רב מנהלת הפורום יידעה אותי ואף הפנתה אותי לא הייתי פעיל כאן עד היום והחלטתי לשנות את הגישה הזו ולהיות אחד מן המניין. קצת על עצמי קוראים לי איציק ואני בן 26 מנתניה. אני עובד בתור מלצר בחברת קייטרינג, ואני אתחיל לפקוד את הפורום הזה מעתה ואילך. אשמח להתעדכן מה קורה כאן יותר ולהיות אחד מחברי הפורום.

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אהממ.. השתקמות מגניבה לך בפורום- אומנם הוא מעט מת אבל חיי מידיי פעם ( לא לסקול אותי ! ) אפילו אני קצת זונחת אותו ( עכשיו נתרץ : לא הייתי בבית מיום שישי... ואני גם לומדת..) אני שירה בת 17 וחצי.. ממלצרת... נושמת טיפים ( בלבד...
) עובדת פעמיים בשבוע... וזהו... אני חושבת... ושוב- ברוך הבא..

אני מניחה שהרוב עובדים פשוט...

וכמוני וכמוך כשחוזרים מהעבודה עייפים בדר"כ.. וחוץ מעבודה יש חיים.. ( כן כן..
תתפלאו אפילו אני מצאתי אותם..) ו.. מממ.. לא יודעת..

gesus

New member
איזה עובדים...../images/Emo54.gif

עבדתי היום 4 שעות בקושי סגרתי 170 ש"ח... מה יהיה עם הפרנסה תגידו לי????

אני אקל על תחושת המועקה שלך

( חח אני לא יודעת אם מועקה זו המילה.. זה סתם היה לי נישמע חכם לומר את זה
חחח ואני גם עייפה ורבתי עם אבא אז אם המילה לא במקום אז מתנצלת או משהו) אני עבדתי 5 שעות אתמול ויצאתי עם 80 שקל
עכשיו תרגישי יותר טוב עם הכסף (?!) חחח...

gesus

New member
יקירתי,זה היה בצחוק../images/Emo54.gif

אני מאז שחזרתי לגור בבית לא מפסיק לריב עם אבא שלי(למזלי אני עובר מהבית בשבוע הבא). אתמול זה היה פשוט יום מטורף,שעתיים ראשונות לא יצאתי למשלוח אחד אפילו ואז נפלתי על משלוח של 500 ש"ח והשאירו לי 65 ש"ח טיפ,אחרי זה במשך שעתיים גירדתי פה ושם חמישיות ועשיריות,למה לא כל הימים ככה...

../images/Emo13.gif חחח 2 דברים בתוכן

1- מתנצלת.. לא ידעתי שאתה בן
חחח וכתבתי לך הודעה בלשון נקבה
2- צחוק לא צחוק.. מממ... השעה הייתה מאוחרת ולא יודעת כתבתי בלי לשם ממש לב

lola4ka

New member
:(

נן 170 עבור 4 שעות זה סופר מצוין.אני עובדת 9 שעות ולא מגיעה ל 170. תגידי 17ם זה רק טיפיים?או שאת מקבלת גם בסיס

שלושה דברים:

א. ידידנו ג'יזס האהוב הוא בחור (ואפילו אופנוען!) ב. ככל הידוע לאנשי הפורום - לא קיים מקום שמשלם בסיס, מה שדי הגיוני כי זה לא משתלם לבעל המקום (הייתה כאן פעם מישהי בשם רויטל שטענה שאצלה משלמים בסיס אבל בכללי זה עדיין בגדר אגדה). ג. 9 שעות ולא מגיעה ל-170? תעזבי מהר ותמצאי מקום אחר! את בקושי מגרדת את המינימום וזה לא הגיוני! אני יוצאת מנקודת הנחה שאת מלצרית אדיבה ומשאירים לך לפחות את המינימום, כך שבכל מקום אחר תצאי עם שכר נורמלי. אני אגב, במקרים נדירים בלבד יוצאת עם פחות מ-30 ש"ח לשעה, מה שיוצא כ-250 ש"ח לפחות למשמרת של 6 שעות, וככה כעיקרון נראה הממוצע. חוץ מזה, שלעבוד 9 שעות רצוף זה מוגזם.

בייביUE

New member
לגבי חלק ב.

האם מדובר על מסעדות או שגם על קייטרינג
כי אם מדובר גם על קייטרינג, אני יכול להגיד לך שאני מקבל בסיס... ובנוסף טיפים יפים מאוד.

קייטרינג זה משהו אחר

בקייטרינג חייבים לשלם בסיס, מהסיבה הפשוטה שיש אנשים רבים (ואני נמנית בינהם), שסבורים שהנוהג לתת טיפ למלצר בשמחה שהוזמנתם אליה הוא לא לעניין. אני אורחת, הוצאתי כסף על צ'ק והשירות מהמלצר הוא חלק מהאירוח. בעל השמחה הוא זה שאחראי על התשלום, והטיפים בינהם. אם וכאשר אני אתחתן/אחגוג ברית/זבד בת, המלצרים יזכו ממני לטיפ נאה. עד אז - שיחכו.

למעלה