אפשר...?

AndreaCorr ©

New member
אפשר...? ../images/Emo4.gif

נראה לי שכאן הכי מוגן ובטוח לכתוב (אני מקווה לפחות), ואין לי מישהו אחר לדבר איתו... אני כל הזמן משחזרת בראש את מה שקרה, תחושת גועל נפש עולה... בא לי להקיא. רק המחשבה על ידיים זרות שנוגעות בי, מצמידות אותי לקיר, על העיניים שמסתכלות עליי, בוחנות את הגוף... הכוחניות הזו מצידו, והתחושה מצידי שהנה עוד רגע וזה הסוף... ואם לא הייתה לי התושיה לעשות את מה שעשיתי מי יודע איך זה היה נגמר. ובאותו רגע רק יצאתי משם, יישרתי את הבגדים ואת השיער וחזרתי לענייני, ורק הסימן על הכתף, הסימן לאלימות הזו, ליד הזרה שנגעה בי... אפילו לא בכיתי באותו ערב. רק בלילה, אחר כך, כששכבתי במיטה, מתהפכת מצד לצד, בכיתי את נשמתי החוצה. ואף אחד לא יודע חוץ משני ידידים קרובים (אחד מהם מנהל אפילו) שאני יודעת שישמרו את זה אצלם. ואני לא רוצה שאף אחד ידע, לא רוצה שאף אחד ירחם עליי, ומצד שני רוצה לצעוק... תראו מה קורה בעולם המחורבן הזה. רוצה לצעוק, שידעו מה קרה ויהרגו את הנבלה הזאת שנגעה בי בלי רשות. ואני שונאת את עצמי, ומשום מה עולות לי מחשבות אשמה בראש ואני מנסה לבטל אותן, לא, זאת לא אשמתך... ואולי כן. אני מפחדת להיות לבד. מבקשת שילוו אותי לכל מקום, ואף אחד לא מבין למה ואני סתם מתרצת. ולפעמים התירוצים לא עובדים אז אני נאלצת להיות לבד ומבוהלת עד מוות. לא יכולה שמישהו יגע בי. לא רוצה שאף אחד יגע בי יותר לעולם חוץ מעצמי. כשבאים לחבק אותי אני נרתעת. אל תחזיקו לי את היד. אל תתנו לי נשיקת בוקר טוב. אל תגעו בי. אל תתקלו בי במסדרון. אל תעבירו עליי את היד בטעות. זה גורם לי לצמרמורות ובהלה שאף אחד לא מתאר לעצמו בכלל. ואני, סבלתי הרבה בחיים ועברתי את הכל בגבורה יחסית, ובזמן האחרון חשבתי שחוץ מכמה נפילות פה ושם אני משקמת את עצמי, אופטימיות זהירה שכזו... ואז זה קרה, ובום. אין אופטימיות. אין שיקום. יש רק הרצון הזה להתנקות מהזר הזה ומהחלומות והפלאשבקים והגועל נפש שדבק בי ולא יעזוב לעולם. בכוונה לא סיפרתי בפרטי פרטים את מה שקרה, ו... אני יודעת שקוראים כאן אנשים מאוד קרובים אליי ואני אעריך מאוד אם הם לא ידברו איתי על העניין באופן פרטי כי אני לא רוצה. רק רציתי לפרוק כאן. תודה...

sh53

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יש קישור בתפוז בדף הראשי שאני בטוחה שיכול לעזור לך המון. את יכולה להצטרף לקבוצת תמיכה או אם יש להם פורומים לכתוב שם הכל לפרטי פרטים (בעילום שם אולי) כדי "לנקות" את הנפש. אני יכולה להבין את הכאב שאת חשה מבפנים, את הסבל שאת עוברת ואת החששות והפחדים שאת חווה מידי יום ומידי דקה ואני מקווה ומאחלת שיהיה לך טוב יותר, שתתחזקי יותר ויותר, שתמצאי את הכוחות הנפשיים בתוכך כדי להלחם בהרגשות האלה

טוב שבאת!

והתחלת להוציא קצת מהגועל. רק תעשי לי טובה ואל למשיכי להסתובב עם העול לבד. טלפני 1202 ושוחחי עם מישהי שיודעת טוב מאוד מה את עוברת. זה חשוב!

lollapalooza

New member
שרון,

אנחנו לא כ"כ מכירות, אבל אם אי פעם תצטרכי, אני טובה בלהקשיב. נשמע שעברה עלייך חוויה איומה, ושצריך זמן כדי להתגבר, או להשתקם, כמו שקראת לזה. והכי הגיוני בעולם שיהיו נפילות. אל תלחצי על עצמך, או תרגישי שאת חייבת להתגר על זה ומהר. תני לעצמך את כל הזמן שאת צריכה. אישית אני גם חושבת שכדאי לפנות לעזרה מקצועית, אבל זה כבר לא ענייני. הכי חשוב שתתני לעצמך זמן.

AndreaCorr ©

New member
תודה רבה לכולם.

אני מאוד מעריכה את זה, אני אשקול את עניין העזרה המקצועית למרות שבנתיים עוד קשה לי.

שרוני,

אני לא בדיוק יודעת את הפרטים, אבל אני יכולה להגיד לך שמשהו כזה קרה לי לפני כמה שנים [אם הבנתי ופרשתי נכון את ההודעה שלך]. זה קשה, מגעיל, דוחה, רוצה לגרום לך לברוח מהכל ומכולם, מצד אחד להסתגר אבל מצד שני לא לרצות להיות לבד. אל תרחיקי את האנשים הקרובים לך. את צריכה לספר להם ולו כדי שהם יוזהרו מאותו בן אדם, שללא ספק צריך לקבל עונש על מה שעשה לך. לדבר על זה עוזר. מאוד.. אין לך מושג עד כמה טוב לפרוק את זה ולדעת שיש מי שיקשיב לך ורוצה לעזור. אני פה בשבילך תמידתמיד אם את רק צריכה את אותה אוזן שתקשיב או כתף שתוכלי להשען עליה. אני אוהבת אותך ומקווה שהכל יסתדר.. כי הוא יסתדר, בסופו של דבר

HuGo Hell

New member
אבוי. ../images/Emo1.gif

אני פה, יושב. בוכה על ה"צרות" המפגרות שלי. שבכלל לא ראיתי מה קורה עם אחד האנשים שאני הכי אוהב בעולם. אני פשוט בשוק ממה שקראתי עכשיו. -חיבוק- אם בכל זאת תרצי... אני פה. ואת יודעת את זה.

ToryMaster

New member
המממ

נתחיל מזה שלכתוב את הכל, יכול לעזור לך להשתחרר (אפילו לעצמך, אפילו להשמיד אחר כך). חוץ מזה, יודעת בערך במה מדובר, יודעת כמה זה מגעיל ומטנף ומזהם. לא רצית שידברו איתך, אבל את יודעת איפה להשיג אותי אם תרצי מישהו לדבר איתו (או אליו, אני טובה בלהקשיב בלי להגיב). חוץ מזה, מסכימה עם רעיון העזרה המקצועית. חוצמזה, אני אוהבתותך, ואת יפה, ואני ארביץ לו :<

Shusho

New member
קראתי כבר ביום שכתבת

אבל לא ידעתי מה להגיד. אבל אני רוצה שתדעי שקראתי.

sh53

New member
מאחלת לך שוב ../images/Emo50.gif

ורוצה להוסיף משהו על קבוצה ועל כוחה של קבוצה: כשאדם מתמודד לבד - הוא בהחלט יכול להגיע ליעד שהוא הציב לעצמו, אך כשהוא נמצא בקבוצה יתכן (הרי אי אפשר להבטיח דברים ב-100%), והוא יגיע ליעד גם יותר מהר וגם יותר מחוזק נפשית ופיסית, כי לעשות את כל העבודה לבד - זה גוזל ממך כוחות נפשיים ופסיים, ולפעמים יש גם חוסר התמודדות והפסקת הטיפול בעצמך, מה שפחות יש בקבוצה - כי גם אם לא מדברים שם, גם אם לא משתפים, עדיין יש את האלמנט של שיתוף, מישהו באותו ססטוס כמוני, ללמוד מאחרים מה יותר טוב ומה יותר קל. ממליצה לך לפנות לקבוצת תמיכה לקבל עזרה. לפי דעתי האישית יותר קל להתמודד עם דברים בתוך קבוצה של אנשים באותו מצב - הם יבינו אותך הכי טוב (לא שחס ושלום אני אומרת לך שפה אין אנשים שמבינים אותך, רואים בשרשור הזה שבהחלט יש), אבל הפורום הזה עדיין לא אותו דבר כמו קבוצת תמיכה או קבוצת טיפול. הפורום הזה הוא צעד אחד שעשית בדרך לשם, נקודת הזינוק בשבילך
אז שיהיה לך

למעלה