אפשר?

חמודה

New member
אפשר?

"מותק שלי מבקשת להיות לידי אז שלא תדאגי אם את שומעת אותי" אפשר שמישהו יגיד לי את המילים שהוא שר לה? "אין לך סיבה לפחד לעולם אין מפלצות אין שדים זה רק סתם רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון" מישהו, שיגיד לי שאני כבר יכולה לישון, שאין מפלצות מחוץ לחלון, שהיום לא יהיה סיוט, שאני לא צריכה לקפוץ מכל רחש, שאין מה לדאוג, אף אחד לא מנסה לפתוח את הדלת, להיכנס לך למיטה, לעשות לך דברים שאת לא רוצה. "מותק שלי סופרת כבשים לא נרדמת גם לא בשבילי" כניראה שלא בשביל אף אחד...רוצה שיהיה פעם, בלי המחשבות האלו, בלי ההיסטריה, בלי הפחד, בלי המבט מעבר לכתף, בלי הגז המדמיע, בלי החלומות בלי. פשוט בלי...אפשר? (גלעד שגב - מותק שלי)

ליאללל

New member
../images/Emo41.gif

אאוץ' איזה שיר ואיזה מילים... עוברים לי הרבה דברים בראש שרציתי לכתוב לך אבל הכל מסתכם בכך שאפשר... אפשר בלי.... בלי הפחד, המחשבות, הכאב הזה שמרגיש שלעולם לא יעזוב. אני אומרת את זה אך ורק מנסיון החיים שלי אפשר להמשיך הלאה ולחיות טוב יותר. תאמיני בזה אפשר...

noosh

New member
^^^

אוף. אם אפשר? השאלה היא אם זה יעזור. אם באמת תרגישי אמת כשמישהו יגיד לך את זה, איך צריך להגיד את זה, אם תאמיני עד שלא תסתכלי בעצמך מחוץ לחלון או תעברי את היום בלי שהוא יהיה סיוט, שרחשים לא יקפיצו. עד שתוכלי לישון בשקט. אני משערת ש, גם אם מישהו יבוא ויגיד והעיניים שלו יהיו טובות, אני משערת שלא תאמיני בעיניים עצומות שלך. משהו עדיין יפחיד. כי כשאת עוברת את זה, כשאת שם, כשאת יודעת שזה מה שיש וזה מה שמחכה לך, את יודעת ששום הבטחה כזאת לא תתקיים, הכל יהיה ניסיון להרגיע. כנראה שאפשר, ככה אומרים. אני לא יודעת איך. זה תהליך ארוך והוא דורש ממך להתחיל לצעוד. וזה לא חייב להיות לבד, פשוט, הצעדים האלו, שלך, הם אלו שיכוונו אותך למקומות. וקשה לנווט כשלא תמיד יש מצפן, אז שואלים או מנחשים, אפילו אם זה מחזיר אחורה, כי זה מחזיר ואז ממישיכים, כי יודעים שאפשר, עשית את זה כבר. נעזרים במי שמסביב, עד כמה שאפשר. זה לא חייב להיות לבד. כנראה שאפשר, לא דרך מילים של שיר או של מישהו שיגיד לך, כנראה שזה צריך להגיע ממך.

חמודה

New member
צודקת...

אני צריכה שהבנאדם שיגיד לי "יהיה בסדר" יהיה אני... רק אני יכולה להפסיק את המעגל הזה ועוד לא הגעתי למצב בו אני יכולה להגיד את זה לעצמי ובאמת להאמין לעצמי... מי חשב שיגיעו הימים שגם עם עצמי יש לי חוסר אמון...?

למעלה