אפשר?

אפשר?

אפשר בבקשה שמישהו ימליץ לי על שירים יפים שלהם? אני ממש רוצה לשמוע אותם ואת השירים שלהם...אני מכירה את גשם חזק או איך שלא קוראים לזה את על הריצפה אבל חוץ מזה אני לא מכירה אז..תמליצו לי...... תודה וביי ביי!

קודם כל ברוכ הבאה...

ספרי על עצמך...., ואני יכול גם להמליץ לך לקנות את האלבומים.., זה כדי.., אני יכול להמליץ לך על סאן חוזה!!!, איש קש, פצעים ונשיקות, עניים טובות, כל החברה, מכה אפורה, פרפר, 180, וכמובן יש עוד הרבה טובים...., אני שוב ממליץ לך לקנות את הדיסקים... מקווה לראות אותך פה הרבה... תהני

תודה!

תודה שעזרת לי......בקשר לזה שאני אספר על עצמי...הכל כתוב בכרטיס האישי שלי אתה יכול לקרוא את זה...אני ילדה שמאוד אוהבת לצחוק ולהינות :) ו..את השאר תקרא... ושוב תודה!

אין בעד ......מה ....../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אני מקווה שאני יראה אותך כאן....

../images/Emo24.gif

למרות שבזמן האחרון אני אוהבת מזרחית בעיקר! אני יהיה כאן אל תדאג! כי אני עדיין אוהבת רוק וכל זה ... אז אני יבוא לפורום של מוניקה אוקיי?! תודה על החיבוק חח איזה חמוד...

חי חי...., אבל ../images/Emo46.gif

מה זה עוד פעם מזרחית?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!!??!?!!?!!?! סורי אבל, איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, תרדי מזה.., אף פעם לא ראיתי מישהו שאוהב גפ מזרחית וגם רוק.., זה מוזר.... לא נורא אבל עדיין אוהב אותך, חי חי...
אבל צאי מזה...

maayan15

New member
מ..מ....מז...מזרחית!??!?!?!

איכס!!! חן- יש מישהו שאתה לא אוהב?

הפורום הזה לא מת...../images/Emo121.gif

פשוט לא כולם מגיעים מבית ספר בשעה כזאת, יש ימים ויש ימים....

space girl

New member
../images/Emo19.gif איזה מת ? הוא רק נולד ..../images/Emo95.gif

מה´פתאום מת ..... וחן אתה עושה עבודה בניהול הפורום ! קבל
&
ושירים יפים - הכי טוב זה לקנות דיסק , ( ועכשיו טאוור רקורדס מוכרים את מוניקה ברק 40 ש"ח
) אבל גם אפשר לחכות עוד קצת
לדיסק החדש
.....

blueman1

New member
יש הרבה שירים יפים

יש לך הרבה שירים יפים שלהם כמו כל החברה מכה אפורה צרפתיה איש קש פצעים ונשיקות הר של ביגלך יש עוד שירים טובים שלהם שלא עולים לי בראש עכשיו אבל תמשיכי לחפש בהצלחה!

ואם את רוצה עוד קצת שירים אז....

- עוד הפעם - זאב - רקוויאם לבלונדינית - איש קש - הפוך בשמש - מלכת היופי - יחסים פתוחים ואת כל השאר אמרו כבר אבל האמת שכל השירים שלהם טובים, באמת. אז פשוט תקני את הדיסק ותהני

casperit

New member
השירים שאני הכי אוהבת

אני יודע, מילי, הפוך בשמש, סאן חוזה, פצעים ונשיקות, כביש מהיר... בלה עוד הרבה! הכי מומלצים: הפוך בשמש, סאן חוזה, פצעים ונשיקות, אני יודע.

למעלה