אצבעות שוקולד ללא אפיה - חיים כהן

אצבעות שוקולד ללא אפיה - חיים כהן

אצבעות שוקולד ללא אפיה - חיים כהן

מכינים תבנית אפיה בינונית - אפשרי חד פעמי - מרססים מעט ומדביקים נייר אפיה.

לתחתית אצבעות השוקולד

125 גרם קורנפלקס
========= לרסק לדק מאוד במג'ימיקס. - מעבירים לקערה גדולה.

250 גרם נוגטין - ניתן לקנות בחנויות כמו 4שף בת"א
============== להוסיף לקערת הקורנפלקס ולערבב

ממיסים בסיר קטן - 30 גרם חמאה
לאחר ההמסה להוסיף 60 גרם שוקולד מריר
============ לערבב היטב ולהוסיף לקערת הקורנפלקס ולהמשיך בערבוב

לרפד את התבנית בתערובת הקורנפלקס.

מכינים גנאש

בקערה לחוד מניחים - 350 גרם שוקולד מריר - לחתוך לקוביות
להרתיח בסיר 350 גרם שמנת מתוקה להקצפה

==== להוסיף את השמנת מעל השוקולד ולערבב היטב עד לקבלת משחה חלקה.
לשפוך את הגנאש מעל תערובת הקורנפלקס שבתבנית.

להקפיא לפחות 2-4 שעות

לאחר ההקפאה להוציא ולחתוך בסכין חדה לאצבעות .



 

shron17

New member
רעיון מעולה וטעים שאפשר גם,,

להכין בחג הפסח:
שבמקום קורנפלקס,אצלינו מכינים מהמצות,ששוברים לפירורים,בגודל קורנפלקס.
שומרים צונן במקרר,וזה מאוד טעים.
&nbsp
 
למעלה