1מדינת ישראל
New member
אצבעות שוקולד ללא אפיה - חיים כהן
אצבעות שוקולד ללא אפיה - חיים כהן
מכינים תבנית אפיה בינונית - אפשרי חד פעמי - מרססים מעט ומדביקים נייר אפיה.
125 גרם קורנפלקס
========= לרסק לדק מאוד במג'ימיקס. - מעבירים לקערה גדולה.
250 גרם נוגטין - ניתן לקנות בחנויות כמו 4שף בת"א
============== להוסיף לקערת הקורנפלקס ולערבב
ממיסים בסיר קטן - 30 גרם חמאה
לאחר ההמסה להוסיף 60 גרם שוקולד מריר
============ לערבב היטב ולהוסיף לקערת הקורנפלקס ולהמשיך בערבוב
לרפד את התבנית בתערובת הקורנפלקס.
בקערה לחוד מניחים - 350 גרם שוקולד מריר - לחתוך לקוביות
להרתיח בסיר 350 גרם שמנת מתוקה להקצפה
==== להוסיף את השמנת מעל השוקולד ולערבב היטב עד לקבלת משחה חלקה.
לשפוך את הגנאש מעל תערובת הקורנפלקס שבתבנית.
להקפיא לפחות 2-4 שעות
לאחר ההקפאה להוציא ולחתוך בסכין חדה לאצבעות .
אצבעות שוקולד ללא אפיה - חיים כהן
מכינים תבנית אפיה בינונית - אפשרי חד פעמי - מרססים מעט ומדביקים נייר אפיה.
לתחתית אצבעות השוקולד
125 גרם קורנפלקס
========= לרסק לדק מאוד במג'ימיקס. - מעבירים לקערה גדולה.
250 גרם נוגטין - ניתן לקנות בחנויות כמו 4שף בת"א
============== להוסיף לקערת הקורנפלקס ולערבב
ממיסים בסיר קטן - 30 גרם חמאה
לאחר ההמסה להוסיף 60 גרם שוקולד מריר
============ לערבב היטב ולהוסיף לקערת הקורנפלקס ולהמשיך בערבוב
לרפד את התבנית בתערובת הקורנפלקס.
מכינים גנאש
בקערה לחוד מניחים - 350 גרם שוקולד מריר - לחתוך לקוביות
להרתיח בסיר 350 גרם שמנת מתוקה להקצפה
==== להוסיף את השמנת מעל השוקולד ולערבב היטב עד לקבלת משחה חלקה.
לשפוך את הגנאש מעל תערובת הקורנפלקס שבתבנית.
להקפיא לפחות 2-4 שעות
לאחר ההקפאה להוציא ולחתוך בסכין חדה לאצבעות .
![](http://img2.timg.co.il/forums/23/1280_0_a0e0f933-0c40-4f3e-93ef-4e785c7bacd8.jpeg)
![](http://img2.timg.co.il/forums/23/1280_0_955d4792-c80f-4e5a-b260-538e5b9668e5.jpeg)