אצבעות

oritone

New member
אצבעות

שוב מנדנדת - שרון, ברכות על הפורום. זוכרת שאמרת שתעלי שיעור של סריגת אצבעות אחרי המפגש שלכן בלוד ? אז כשיהיה לך זמן אנא העלי הסברים - תודה

88hentai88

New member
ובכן, את יכולה ללכת לשיעורי

סריגה במסרגה אחת, ופשוט באיורים להחליף את המחט באצבע. את התדרוך בנושא אני אשתדל לערוך בעוד שבוע , אחרי הסדנא וכו כו כו

cauliflower

New member
נצל"ש

לפני כמה ימים לימדו אותי לסרוג צעיף באצבעות, ואני דיי מתחילה בכל העניין הזה של סריגה. מישהי אולי יכולה לתת לי הסברים לסריגת כובע צמר באצבעות? ורצוי בעברית כי דיי הסתבכתי עם האנגלית. וכובע צמר שהוא מין כיפה גדולה כזו, לא כזה שמקפלים... תודה

נצל"ש

סריגת אצבעות זה סריגה ב4 אצבעות? מצאתי הסברים לסריגת ארבעה אצבעות בגלריה, אבל לא הצלחתי להבין משהו, כתוב שם להעלות את הלולאה התחתונה מעל העליונה בכל ארבעת האצבעות, ואז בתמונה שאחרי, יש 3 לולאות על שתי האצבעות האמצעיות ולולאה אחת על אצבע והזרת. איך הגעתם לזה? תודה =)

סריגת אצבעות

זו סריגה בשתי ידיים. סריגה שממש מחקה מסרגה אחת. 4 אצבעות זו סריגה שנותנת רק סרוך ארוך.

moranka

New member
מצטרפת

שלום לכולם וכולן! וגם שאלה על סריגת אצבעות: כבר כמה שבועות אני מחפשת באינטרנט הוראות לסריגת אצבעות שמחקה סריגה במסרגה אחת (כמו שנאמר כאן) ומרוב ייאוש ניסיתי בעצמי והצלחתי רק בשלב "העלאת העיניים" ולא הצלחתי את ההמשך Iאייקון שלי מתוסכלת מאודI. הצילו.. (?) ושרון- ברכות על הפורום (פעם קצת כתבתי בקומונה, אבל בסוף נשארתי לצורך מעקב וקיבלתי מלא רעיונות לסרוג)

למעלה