אצבע אלוהים ב-
אנשים

אצבע אלוהים ב-../images/Emo43.gif אנשים

ליאור שוחט, הממונה על קשרי החוץ במינהלת השירות האזרחי-לאומי החדשה במשרד ראש הממשלה, יגיע להתארח בפורום שירות לאומי בשעה 17:30 וישיב לשאלות הגולשים בנושא מינהלת השירות האזרחי-לאומי החדשה: הישגים בתום השנה הראשונה ותוכניות לעתיד. שרשרו לו את שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=893&MessageId=126106035
רוצים לזכות בכרטיס זוגי לקומדיה החדשה והמטריפה - "אצבע אלוהים", בכיכובם של משה איבגי ואלון אבוטבול? ספרו לנו על אהבה גדולה ונכזבת שחוויתם. 50 גולשים שייבחרו על ידינו יזכו בכרטיס זוגי פתוח לסרט בסינמה סיטי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=932&MessageId=126211649

הבעיה היא,

שאם אגש מחרתיים בחורף לא אוכל לשנות את המגן אם ארצה לעשות חוזר! ואם אגש בקיץ המגן מן הסתם יהיה אחר..

Lyla Bellamy

New member
הממ

אז זה תלוי במגן שלך , שאני בטוחה שהוא מעולה D: אבל אם זה מפריע לך אז טוב תגשי בקיץ וזה העיקר שלא תהיי עצובה יותר מדי בגלל זה ! סתם מתמטיקה מזדיינת

Lyla Bellamy

New member
בקטנה , הייתי מתה לציונים כאלה במת' חחח

אני אמורה לגשת השנה ל005 003 ובינתיים היה לי 40 60ו אבל עם תוספת זמן וזה היא דווקא נתנה לי 70 ומשו בתעודה
זה רק מת' , 99% מהאנשים לא באמת מסתדרים עם זה
העיקר שתסיימי עם זה לפי דעתי XD

גם לי יש תוספת זמן.. 33%..

ועוד כל מיני הקלות
בסוף התייעצתי עם המורה ועם הסגנית מנהלת שאחראית על הדברים האלה והוחלט שלא אגש מחר :(

Lyla Bellamy

New member
לא נורא...=]

ומה שהתכוונתי זה שבגלל שמבחן שעבר לא היה תוספת זמן הם פשוט העלו לי איזה 20 נקודות חחח לפחות עכשיו בטח מחר יהיה לך חופש לא ?:)

גם לי המורה עשתה ככה במבחן אחד!

שינתה לי את הניקוד.. :) אממ לא, היא מלמדת בבוקר של הבחינה נושא חדש (!!) שעדיין לא לימדה כלל, אז אני אבוא ללמוד.. ולך יש חופש? ^_^

Lyla Bellamy

New member
אמור להיות לי כל ימי רביעי

מחר ישלי אבל הרבה פעמים יש מת' או כל מני סדנאות וכאלה מת'

galoosh33

New member
בשביל קצת לאזן את התמונה..

מתמטיקה
קאר, יא פוקצ'ה, אני לא מאמינה שהרגע אמרת "אנחנו כ"כ חייבות להעביר.."

../images/Emo45.gif תנצלי את זה שבוחרים לך את הציון הטוב,

ולא את הציון האחרון, כמו אצלנו

למעלה