אצה רצה לה אורחת לא צפויה

דולידול

New member
אצה רצה לה אורחת לא צפויה

האביב בפתח וכולם שמחים ואלי שוב באים האורחים, הינה מחשבת הבדידות עולה, שוב לבד בלי אף אחד חם ואהבה רק במילים צורות מדומים. והינה בא גם מר שאלות, אם אפול ואקרוס מי יעזור, מי יתמוך מי ימשוך מתוך הבור. דפיקה בדלת מי זה בא, בפתח עומדת לה החרדה, שלום לך אישה באתי לבקר בהפתעה. הדופק עולה, הפה מתייבש, הבטן כואבת והיא מדברת. הרבה זמן לא ביקרתי בביתך הוספת ושינית והרבה בצבעים. את מוזמנת לשבת גיברת והיא כמובן במלא תפארתה סחפה אותי לסרטי האימה. עצרתי אותה ואמרתי חרדה בואי שבי איתי מול המראה, נקשיב לציוץ הציפורים ונביט בשמיים הכחולים, אך היא הוסיפה בכשרונה קולות לא נעימים ואת השמים צבעה בשחורים. הבטתי מול המראה צחקתי וצחקתי גם אם לא בא אפילו בצביעות רק להבריח את הטרפה. קמה והלכה לה החרדה. מטורפת הגברת שאירחה אותי בביתה. האורחת הלא צפויה באה אומנם בהפתעה אך זאת לה הייתה הפעם הראשונה כלים לקחתי מארגז הכלים שאספתי בזמן העדרותה. עכשיו אני כאן שוכבת ללא תנועה ובלי יכולת לקום ולסגור את הדלת בלכתה. ממליצה לכם למרות שזה נשמע משוגע כשמגיע לה חרדה ואיתה המון שאלות, פחדים ודכאונות שבו מול המראה ותחייכו חיוך רחב פלא פלאים אך שזה לפעמים עוזר. שלכם.

subtitles

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo142.gif

איזו הודעה חמודה
ברוכה הבאה יקירתי.. הרבה אומץ יש לך! להבריח את החרדה זאת בהחלט משימה קשה.. ועמדת בה! היי גאה בעצמך!
מדוע ציינת שאינך מסוגלת לסגור את הדלת אחריה? עברת כה הרבה בשביל לגרש אותה.. עשי מאמץ אחרון וסגרי את הדלת! התאמצי.. כי זהו השלב האחרון! ואח"כ תבוא המנוחה...

למעלה