אצטדיון רמת גן מארח את גמר..

אי אפשר תמונה../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

אני לא יודע למה אבל עד אז אולי באירןפה יודעים משהו שאנחנו לא יודעים(לארח גמרים למשל)

אין לי הודעות יוצאות לאימל../images/Emo60.gif

אולי נגיף שפשט לי על המחשב אבל אני יעדכן אותכם בתוצאה אגב המשחק בין אינטר(אני) לבין לידס(היריב)

תוצאה

2-2 מול 50.000 צופים באצטדיון רמת-גן המשחק הלך לפנדלים ושם לידס ניצחו(כוס אמא שלהם) אבל לא נורא יש לי ליגת האלופות העונה הרכב פותח: בפואון, סמואל, פרדיננד, נסטה, וקנברו, גיגס, ורון, וטוטי, שבצ´נקו, ראול, ווירי, ולמי ששואל איך יש לי הרכב כולכך חזק שיראה רגע מי המחליפים שלי: סידרוף, גטוסו, קרספו, וילטורד, קוקו, מטארצ´י,טולדו...... זה הרבה כסף.........

ofer16

New member
אני חושב

שרימית כדי להשיג את ההרכב הזה... אין סיכוי שבעונה הראשונה שלך אתה משיג כל-כך הרבה שחקנים טובים... רק ההרכב הפותח שלך שווה לפחות 200 מיליון דולר, ושום קבוצה אין כאלה סכומים של כסף בעונה הראשונה (לא משנה כמה שחקנים אתה מוכר). בנוסף, רוב השחקנים בהרכב שלך לא יעברו לאינטר בקלות כזאת... גיגס, ורון, שבצ´נקו וטוטי מאוד נאמנים לקבוצות שלהם. גם גטוסו לא יחצה את הכביש כבר בעונה הראשונה... אם אני טועה, אני מצטער ותתקן אותי... נ.ב. מי זה האיש הכחול הזה שרוקד לי על המסך?!?!?

חחחח אני לרמות ?../images/Emo60.gif

אתה לא יודע כמה הזעתי בשביל השחקנים האלה ובשביל הכסף מכרתי יותר מחצי קבוצה כולל כול קבותת המילואים שלי אז אני מתקן אותך אני לא רימיתי לפחות לא אני(זה לא הסיגנון שלי) ובקשר לנ.ב. גם לי הוא רוקד ואין לי שמץ של מושג למה ?

ofer16

New member
אתה יכול לצרף

תמונה של מסך ההעברות שלך? פשוט זה מדהים כמה כסף הוצאת על שמות גדולים! כדי לצרף תמונה, כשאתה במסך ההעברות, תלחץ על print screen ואז תלך לכל תוכנה שעורכת תמונות, תדביק את התמונה שם, ותעלה אותה בתוך הודעה.

אני ינסה כי פשוט..../images/Emo60.gif

אני פשוט דפוק בענינים האלה..... אבל אני יכול לרשום לך את כול המכירות והקניו ביחד

למעלה