אצלו בעולם! ../images/Emo99.gif
|הדגש מאיר בנאי מארח את אהוד בנאי הבוקר התחיל נהדר, יש הופעה הערב של מאיר - התרגשות מטורפת (אחרי ששבעה וחצי חודשים לא הייתי בהופעה של מאיר- אבל היי מי סופר ??
) . וכמו בכל דבר טוב שקורה - שכשמחכים לו - הדקות לא זזות , ככה גם פה - עד שהשעה תשע וחצי ( יותר נכון עשר-היה איחור אופנתי) הגיעה-כמעט ופרחה נשמתי! ( מזל שלא-אחרת הייתה מפספסת הופעה מדהימה !! ). תיאטרון גשר.תשע וחצי - אנשים מתחילים להגיע אט אט ובשעה עשר התיאטרון מלא עד כמעט אפס מקום .בגלל אוירת פורים ( ואולי לא..) הושמעה ברקע איילת חן בנוסח התימני המקורי . מאיר עולה לבמה ( התרגשות מצידי- שבעה וחצי חודשים לא הולכים ברגל!!) ומתחיל באיילת חן. ההתחלה קצת מהוססת, קצת לחוצה. אולי לוקח לו זמן להתרגל לקהל. מפתיע את הקהל ממשיך ב טוב לה וגם רע ( בביצוע שונה משהו מהמקורי..פחות מיוחד אבל עדיין מקסים) , שמע קולי שבו האורות מתחילים לדלוק ,ב מנגינת הנדודים הקהל התחיל להיכנס לעניינים וב כמה אהבה הקהל כבר ממש היה בתוכם יחד עם מאיר. אני לא אכתוב יותר מדי כי יש פה חברות שעושות סיקורים שחבל על הזמן ( אתי , אודליה , tommygirl אם שכחתי מישהי נוספת שהייתה בהופעה אני מתנצלת...) , מפה מאיר המשיך לשיר ( ולא לדבר- נו אבל זה רגיל ...)את גשם ( בביצוע שכבר שמעתי טובים ממנו-אבל עדיין מוצלח מאוד), תגידי אש תגידי מים ועוד עד שהזמין את בן דודו - אהוד בנאי , אהוד בנאי נכנס , חיבוק וטפיחת כתף והחבר'ה מתחילים לנגן את בלוז כנעני בביצוע לא פחות ממדהים בעיניי . הקול של מאיר השתלב כ"כ טוב עם השיר שזה היה מושלם. הם שרו כל אחד בית אחר והשתלבו בפזמון. " השביל הזה מתחיל כאן.."- התחיל גם פה ביצוע מקסים לשיר שכתב אהוד בנאי. אח"כ הם שרו את אליה , לב סדוק ( יותר נכון אהוד שר-מאיר ניגן על התופים ועשה קולות רקע) , וביצעו עוד ארבעה שירים יחד כשהמיוחד היה שהם שרו את זה מעניין- פעם בית בית , בשיר הבא אהוד שר ומאיר ניגן, בשיר שלאחריו הם שרו אותו יחד בהרמוניה מדהימה - שניהם שרים באותו קצב , פשוט ביחד ! , בלי שאף אחד סטה. אהוד תפעל את הקהל בשירים הקצביים שלו והודה לבן דודו מאיר שהזמין אותו להופיע. אהוד יורד בטפיחה נוספת ומאיר נשאר עם הקהל. מאיר בהמשך מרגש עד דמעות את הקהל , משמח אותו עם שירים קצביים ( וביניהם, אהבה קצרה , שירו של שפשף) , מפתיע אותו בשירים ואפילו מרקד בצורה מגניבה מאוד בדומינו שהיה לדעתי בביצוע הכי טוב של הערב. בשירו של שפשף מאיר והקהל היו די מחוברים וזורמים עד שמאיר הרגיש מספיק נוח בשביל להתחיל לדבר ולומר שתמיד שואלים אותו מה הכוונה בשיר "שהכוונה נותנת אמונה "? ואמר שלדעתו ( וזכותינו לפרש אחרת..) שצריך לרצות , רצון חזק בשביל להתקרב אל הקדוש ברוך הוא - אל האור. פה אני חייבת לציין שנראה שמאיר לא התכוון למשהו אלא אמר את זה באמת מתוך הרגשת פתיחות , חלק מאלו שישבו לידי פחות אהבו את זה עד כדי כך שהם ממש מרגישים שזה הרס להם את ההופעה, אולי בגלל שאני דתיה פחות הבנתי את זה , אבל ההופעה באמת הייתה מדהימה ולא נראה שבגלל משפט תמים זה צריך להרוס. לפני ההדרן מאיר הצליח להפתיע עם איימי , ירד וחזר ל: כמו אגם רוגע ( כן!!!!) , ושער הרחמים. לא לפני שקרתה תקלה טכנית לגיטרה והוא התחיל לשיר ושוב התחיל את השיר מחדש.בהפסקה הסביר ששער הרחמים זה בלב. היה מדהים - קשה היה לחזור למציאות אחרי כזאת חוויה. מאיר אמנם לא שר את אצלך בעולם, אבל שמחנו שהוא הכניס את כולנו אצלו בעולם - היה כייף ומשמח מאוד. הלוואי והאל ייתן לו כח להמשיך לעשות את מה שהוא אוהב. |
|הדגש מאיר בנאי מארח את אהוד בנאי הבוקר התחיל נהדר, יש הופעה הערב של מאיר - התרגשות מטורפת (אחרי ששבעה וחצי חודשים לא הייתי בהופעה של מאיר- אבל היי מי סופר ??