אצלינו הבנות אוהבות לאכול פיציות, את השם....

hen30

New member
אצלינו הבנות אוהבות לאכול פיציות, את השם....

הן המציאו אני חושבת זהו מאכל (לא לפסח) לוקחים מלאווח מטגנים אותו במחבת כרגיל אח"כ שמים עליו קטשופ ודבינה צהובה מגורדת (אפשרי גם גבינות נוספות, בולגרית מפוררת, או כל גבינה אחרת רק לא למריחה) ומקפלים את המלאווח לחצי ומטגנים שוב משני הצדדים. וזה יוצא סוף הדרךךךךךךךךךךך בתאבון!!!! אם תרצו אצלם לכם סדנא של העשיה שלו אחרי פסח ואעלה בפורום
 

רינת103

New member
ממממממממ חן

נשמע מעולה,ינוסה אחרי החג.גם אני מכינה ממלוואח משהו טעים הנה מתכון: המתכון הוא של חברה מפורום שכן. מלוואח טעים: המצרכים:חבילה מלוואח קטשופ זעתר טונה פרוסות פלפל אדום אפשר צהוב או ירוק מה שאוהבים שמן זית אופן ההכנה: מפשירים את המלוואח טוב כדי שיהיה קל לקפל,מורחים קטשופ,מפזרים טונה,מניחים פרוסות פלפל,מקפלים את המלוואח לחצי,ע"י מזלג מהדקים את המלוואח שלא יפתח.מורחים שמן זית ומפזרים זעתר.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות בערך עד שמלוואח מזהיב.חותכים כל חצי לרבע. בתאבון.
 

smady a

New member
חן נכון זה יוצא אחלה. אני מכינה את זה בתנור ו

וזה יוצא מצויין.
 

hen30

New member
כן אפשר גם בתנור, אבל להפעיל תנור בשביל זה...

לפעמים אין לי כוחות אז מעדיפה במחבט גם מהיר וגם טעים ואם לבנות זה לא משנה אל אחת כמה וכמה.... לפעמים אני עומדת וטורחת ובסופו של דבר מגיע המשפט הידוע "אמא, זה לא טעים לי" ואז השניה כמו תוכי כנ"ל כך שבמחבט הכי טוב.....
 
למעלה