אצלי בצהרים- קציצות בקר ברוטב

אצלי בצהרים- קציצות בקר ברוטב

זוכרות את הקציצות שטיגנתי השבוע והבאתי מתכון (יוכי הקרדיט שלי
) אז שלפתי מהמקפיא הכנתי רוטב עגבניות סמיך והכנסתי את הקציצות פנימה , עשרים דקות בישול ויש ארוחת צהרים.
 
והעוגת קפה שהביאה מאיוש היום שבמקור

הביאה אותה חני. הכנתי ב-2 תבניות אינגליש קייק במקום בתבנית עגולה כדי שחצי תעלם מיד מהעינים ותוריד את רף הקלוריות השבועי. העוגה טעימה מאד . נראית פחות יפה כמובן מהעוגה של מאיוש אבל טעימה טעימה.
 
וסלט חמוץ מתוק בצ'יק צק עם

תמונה מזעזעת.!!!!!
יוכי אני אשמח לתת מתכון זריז למרות שהתמונה הזו לא ראויה להכנס למאגר כלשהו. ירקות: מלפפונים, גזר, קולרבי, בצל, תירס גמדי וגמבה. לערבב עם שמן זית, מעט סוכר, לימון, קצת חומץ ומים. סה טו. ניתן להכין כשעה לפני הארוחה. זה לא ממש חמוצים בגלל מהירות ההגשה אחרי ההכנה ולכן זה סתם סלט קליל ומהיר ליד הארוחה.
 
יוכי שאלה לי אליך

מאז ומתמיד כשנשלחה אלי הודעה באישי קיבלתי התראה למייל שלי וזה היה סבבה. ביומיים האחרונים אם כתבתי הודעה בפורום והגיבו לי בפורום עצמו קיבלתי מייל לאימייל שלי. אני לא שיניתי דבר בהגדרות. ידוע לך מה השתנה? ואם אפשר לשנות את זה?
 

cial 1

New member
אני גאה בך גולדה מאיר1 הכול תמידPERFECT אצלך

וכמובן תדה שהכנת משהו משלי ו ב אוהבת אתך בלי קשר ו ג השארתי מתכונים ותיד חוסר כתיב אבל את ויוכילה מתקנות אותי ו ד לילה בריא לך ובבית חני
 

יוכי68

New member
גולדה, אין לי מושג - אני תמיד מקבלת במייל

אם אדע משהו איידע
וכל הכבוד על ההשקעה - הקציצות נראות טעימות ביותר.
 

מאיוש י

New member
גולדה כנסי../images/Emo24.gif

כשאת שולחת הודעה בפורום תרדי למטה ממש מתחת לחלון שאת כותבת את ההודעה ויש שם כל מיני אפשרויות עם ריבוע בצד, אפשרויות לקבל כל פעם שאת שולחת הודעה אז את מקבלת מייל או מסר את צריכה פשוט לסמן שאת לא רוצה למחוק את הv ליד האפשרויות מקווה שהבנת
 

ddh1

New member
נו גולדל'ה, מתי אני מקבלת הזמנה

לארוחת צהרים? נראה ממש פשוט וטעים. אני בעד פשטות. והכנת הדברים הקלים והטובים. בכל אופן נראה טעים ועסיסי. לגבי ההודעות במייל. גם אני מקבלת את התגובות להודעות שלי במייל ולא שיניתי שום הגדרות...... לילה טוב
דינה
 

יוכי68

New member
גולדהלה.......הוסיפי את המתכון לקציצות - אני

מתקשה למצוא אותו.
 
מתכון לקציצות

1/2 קילו בקר טחון 1/2 קילו הודו טחון 2 בצלים מאודים 6-7 שיני שום חופן פטרוזליה/סלרי 1 תפו"א 1 גזר/ בטטה/ קישוא 3 ביצים כף אבקת מרק מלח פלפל כמון קמח מצה / פירורי לחם בקציצות האלה הוספתי אפונה עדינה מההקפאה (לאחר הפשרה קלה). ניתן לגוון באותה מידה ולהוסיף פטריות או תירס מה שאוהבים. לטחון את כל הירקות (חוץ מהאפונה כמובן) ולהוסיף את שאר הרכיבים חוץ מפירורי הלחם. לערבב הכל עם הבשר. להוסיף פירורי לחם בהדרגה עד למצב שאם נודעים בבלילה עם ידים רטובות לא נדבק לידים כלום. להשהות את הבלילה ניתן במקרר לחצי שעה (אפשר לדלג על זה). לחמם שמן במחבת ליצור קציצות עם ידים רטובות ולהניח בזהירות במחבת. אחרי קבלת צבע יפה להוציא מהמחבת על נייר סופג. הכי טעים לאכול מייד. אם נשאר מצוין להקפיא את הקציצות ובשעת הצורך להוציא ולהכניס (אפשר קפוא) לסיר עם רוטב עגבניות מבעבע... (כמו בתמונה למעלה) לרוטב טעים ופשוט: רסק עגבניות מדולל במים סוכר כמון אבקת מרק עוף 3 שיני שום פלפל שחור עלה דפנה (לבחירה) להרתיח, להכניס את הקציצות לבשל חצי שעה ויש ארוחה.
 
למעלה