אצלי הערב הדל"נ משפחתית

קטעים איתך!

ואילו אני מסתכלת על התמונה וכל מה שאני רואה זה הבצק העקום בפינה!
 
אצלי הערב הדל"נ משפחתית

בהחלט יש מצב שנסחפתי, אבל לא בכוונה
בתכנית להכין ספינג', פעם ראשונה. לא מתאים לי לעשות ניסויים על אורחים, אז מקווה שיצליח.
ליתר ביטחון הכנתי גם קיגל (נראה שיצא לא רע), לטקס בתנור, יהיה סביח להרכבה עצמית (על פרוסות בגט קנוי, ופרוסות לחם מחמצת שעוד מעט ייכנס לתנור), סלט עם הרבה ירקות וצבעים, טחינה, ואני כל הזמן שואלת את עצמי אולי צריך עוד משהו? אה, בהתחלה יהיה מחית מרק קישואים בכוסות אספרסו.
מרוב ששאלתי את עצמי הלכתי להכין טארט לקינוח, למקרה שהספינג' לא יצליח.
תחזיקו לי אצבעות! חג שמח ושבת שלום
 
עדכון ספינג': יצא פשוט מעולה!

אני לא מבינה איך אף-פעם לא יצא לי לטעום, אבל מעכשיו זה נכנס לרפרטואר.
ממש קל להכין - הרבה יותר קל מסופגניות (שאותן אני מכינה קטנטנות ומתפיחה כל אחת על ריבוע נייר אפייה, כך שיש הרבה פצ'קריי).
יצא טעים כל כך!
השתמשתי במתכון של קרין גורן (בעצם חצי מתכון: מחצי קילו יצאו המון ספינג' ל-11 אנשים ונשארו שלושה עודף!) והוספתי לו גרידת לימון וכף ברנדי. כשיצאו מהסיר גלגלתי בסוכר גס מעורבב בגרידת לימון.
הקיגל יצא meh
הטארט יצא חבל"ז.
מצער שלא צילמתי כלום! לא רצינית אני.
הכול היה טעים אבל לדעתי גולת הכותרת היתה לחם השאור שהכנתי.
 
בעצם יש תמונה אחת, של הטארט

אבל לפני שקישטתי אותו באבקת סוכר אז נראה קצת מסכן

 

Dr T noki

New member
החכמתי, תודה


לא זכור לי שנתקלתי במושג בסימפסונים אבל לא הייתי צופה אדוקה אז בוודאי פספסתי
 
תודה! כשהוא לבוש אבקת סוכר הוא יותר יפה!

אכין שוב ואצלם כמו שצריך, בקרוב
 
למעלה