אצלי זה בימי שבת...

faderoze

New member
אצלי זה בימי שבת...

ימי שבת זה ימי הדיכאון והחרדה שלי. כאילו כל הזובע אני עסוקה ורק ביום שבת, כשאין כל כך מה לעשות... זה מתחיל. פתאום אני מביטה על החיים שלי וקולטת שהם כל כך לא מה שרציתי. כל כך רחוקים מהמסלול הנכון והטוב שאני כל כך רוצה בו. ומה בסך הכל אני רוצה? "אהבה, אהבה כל הזמן", כמילות השיר. אני רוצה שיהיה לי חבר שאני והוא נהיה מאוהבים ולא יהיה לנו אכפת מכל השאר, אני רוצה חברה טובה שאני אוכל לדעת שהיא שם בשבילי. אני רוצה משפחה מאושרת. אני רוצה ללמוד משהו שאני יודעת שהוא מתאים לי. "ועכשיו, עכשיו מה? מה עכשיו? מסמרים ונוצות, ציפור שלא עפה". אז אין אהבה אמיתית בעולם: לא חבר או חברה, לא משפחה קרובה או רחוקה, לא מקצוע ולא עבודה. סתם - מרגישה בודדה. היום אני אתקשר לההוא שפעם אהבתי, רק פעם אחת. לנשימה קצרה שלו וניתוק מהיר. הלב שוב יישבר. ואני לא ידעתי מתי - ~לפרוש כנפיים~

subtitles

New member
יקירתי.. ../images/Emo142.gif

מרגישה את הכאב שלך מן הכתוב ורוצה להציע את תמיכתי
אני מבינה.. גם לי קשה בתקופות בהן אינני עסוקה, ואני מוצאת את עצמי מרחמת על עצמי בחושך עם שירים מדכאים.. אנחנו שתינו חייבות להעסיק את עצמנו! לפחות בתקופות הקשות! אז אני למשל נמצאת הרבה בפורום.. קוראת ומגיבה כשאני יכולה. במקום לשבת ללא מעשה, אני עושה דבר שאני מאוד אוהבת - וזה לתמוך באנשים! אני מצטערת שאת לא מסופקת כרגע מחייך.. אך אין זו סיבה להתיאש! טוב שעכשיו את מגלה שאינך מרוצה.. יש לך עוד זמן לעבוד על זה! לבנות לעצמך את החיים שחלמת עליהם! אל תעשי דברים שיכאיבו לך.. למרות שזה קשה. את צריכה להיאחז בדברים הטובים ולהקיף את עצמך בדברים שאת אוהבת ושעושים לך טוב! אל תכאיבי לעצמך.. פרשי כנפיים ועופי לעבר האור.. את תראי שהחיים עוד יפתיעו אותך לטובה!

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מסכימה עם סאב.אל תעשי דברים שיכאיבו לעצמך. להתקשר לבחור ההוא ולנתק אחרי נשימה אחת שלו,לא נשמע לי רעיון טוב... מה שאת רוצה לעצמך, זה מה שכל אחד מייחל לעצמו. מאחלת לך שתזכי לפחות לחלק מהדברים, אם לא לכולם. את בודדה עכשיו, אולי זה יעזור אם תכתבי לנו. תמיד יש פה מישהו שמקשיב.

אני כאן אם את צריכה חברה מהלב

שתבין שתקשיב שתאהב ותהיה איתך תמיד. אז נעים מאוד אני אלין, וכן גם לי יש חרדות את לא לבד נשמה את עם כולנו וכולנו כאן אוכלים מאותה הצלחת.

למעלה