אצלי זה העלה חיוך

pumpkin

New member
אצלי זה העלה חיוך ../images/Emo6.gif

שיטת הניקוד החדשה, או: דע כיצד לנהוג באישתך לכל אותם גברים נבוכים שלא יודעים כיצד לרצות את נשיהם, החוק (האכזר) היחיד שעל פיו עליכם לפעול הוא: על הגברת להיות מרוצה. עשו משהו שימצא חן בעיניה – תזכו בנקודות. עשו משהו שלא ימצא חן בעיניה –ירדו לכם נקודות. אין מקבלים נקודות על משהו שממילא היא ציפתה שתעשו. מצטערים, אך אלה הם החוקים. להלן מדריך מקוצר לשיטת הנקודות:
מטלות פשוטות ניקוד אתה מציע את המיטה 1+ אתה מציע את המיטה אבל שוכח לשים את הציפיות הדקורטיביות 0 אתה זורק את כיסוי המיטה מעל מצעים מבולגנים 1- אתה מותיר את מושב בית הכסא מורם 5- אתה מחליף את גליל נייר הטואלט כשהוא נגמר 0 כשנייר הטואלט נגמר אתה עובר לטישיו 1- כשהטישיו אוזל אתה עובר בחשאי לחדר השירותים השני 2- אתה הולך לקנות לה את תחבושות הנייר הסופר דקות עם הכנפיים המגינות 5+ אבל חוזר עם
5- אתה הולך לבדוק רעש חשוד בלילה
0 אתה הולך לבדוק רעש חשוד בלילה אבל זה שום דבר 0 אתה הולך לבדוק רעש חשוד בלילה ומוצא משהו 5+ אתה מוריד עליו
חמישה קילו 10+ זה אבא שלה 10-
מחויבות חברתית אתה נשאר לצדה לאורך כל המסיבה
0 אתה נשאר לצדה זמן מה ואחר כך הולך לשוחח 2- עם חבר מהצבא 2- עם מישהי בשם שלי
4- שלי היא דוגמנית 6- לשלי יש סיליקון 8-
יום ההולדת שלה אתה לוקח אותה למסעדה 0 אתה לוקח אותה למסעדה שהיא לא פאב עם מסך לצפייה במשחקי כדורגל 1+ טוב, נו, זה כן פאב עם מסך 2- ובדיוק זה ערב של אכול כפי יכולתך 3- זה פאב עם מסך
, זה ערב של אכול כפי יכולתך, ואתה לובש צעיף של הקבוצה האהודה עליך
10-
ערב עם חברים שלך אתה יוצא עם חבר 5- החבר נשוי באושר 4- או שהוא דווקא רווק 7- ויש לו
ב.מ.וו 10- עם סטיקר בנוסח "מוכן לביצועים" 15-
יוצאים יחד בערב אתה לוקח אותה לסרט 2+ אתה לוקח אותה לסרט לטעמה 4+ אתה לוקח אותה לסרט לגמרי לא לטעמך 6+ אתה לוקח אותה לסרט שאתה אוהב 2- שנקרא "סכנה גורלית 5" 3- עם המון סצינות של אמנויות לחימה מהמזרח הרחוק 9- שיקרת ואמרת שזה סרט צרפתי על יתומים 15-
המראה שלך אתה מתחיל לפתח כרס קטנה 15- אתה מתחיל לפתח כרס קטנה ועושה התעמלות להפטר ממנה 10+ אתה מתחיל לפתח כרס קטנה ועובר לג´ינס רחבים וחולצות שק 30- אתה אומר" "לא אכפת לי, גם לך יש כרס" 800-
השאלה האולטימטיבית היא שואלת: "אני נראית שמנה?" 5- אתה משתהה בתשובתך 10- אתה עונה "איפה?" 35-
תקשורת בינאישית כשהיא רוצה לדבר על בעיה כלשהיא אתה מקשיב, תוך עטיית הבעה של התעניינות עמוקה 0 כשהיא רוצה לדבר אתה מקשיב יותר מ 30 דקות 5+ אתה מקשיב מעל ל 30 דקות מבלי לפזול לטלויזיה 10+
היא מגלה שזה בגלל שנרדמת 20-

אתי@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

שווה אי מייל
שלחתי לכולם...

dorlim

New member
גדול ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הדפסת לבן זוגי וצחקנו בקול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את גדולה, תמיד יש לך בדיחות כאלה! אהבתי במיחוד את הסרט הצרפתי על היתומים.....

מאי26

New member
ענק. באמת הצחיק אותי בעיקר נושא

הסרט הצרפתי, למרות שאצלנו דווקא בן זוגי הוא חובב סרטי היתמות הצרפתיים... וגם הקטע עם הכרס היה מאוד משעשע.

Kula1

New member
גדול, גם אצלי העלית חיוך ../images/Emo6.gif

בדרך לאימייל של כמה חברות שיזדהו עם העיניין

למעלה