"אצלך בעולם"

"אצלך בעולם"

היי לכם, איזה כיף לראות שהפורום הזה עדיין פעיל ומתפקד! יסמין אני גאה בך!!!
שאלונת, שמעתי עכשיו בפעם השניה דואט מהופעה חיה של "אצלך בעולם". גבר ואישה. אף אחד מהם לא מאיר או אביתר.. מה זה? מי אלו? ידוע לכם על מה אני מדברת בכלל? ואם כבר פתחתי שרשור אז- מה אתם חושבים על הביצוע הזה? שיהיה אחלה סופ"ש.. (וכדי שבאמת לא תכעסו עליי שאני לא קופצת לבקר אני אבהיר שההודעה הזו נשלחת ברגעים אלו מהמשרד שלי בעבודה כי עדיין לא הייתי בבית היום...)

Walk Two Moons

New member
זה ככל הנראה הביצוע של היהודים.

הגבר הוא תום פטרובר, האישה היא אורית שחף, והביצוע הוא זוועה של ביצוע /tapuzforum/images/Emo3.gif

Growler

New member
נכון, היהודים

והביצוע הוא לא רע בכלל!!!!! אז נכון שזה לא מאיר, אבל יש לנו פה להקה שמנסה לשדר אווירה שונה לחלוטין משלו. אולי זה לא לטעמנוף, אבל אין ספק שכששומעים אותם שרים, מרגישים בדיוק את מה שהם רוצים שנרגיש, ונכון, זה לא נעים
עכשיו אני אסתור את עצמי לגמרי ואומר שדווקא אהבתי מאוד את הביצוע (שוב, זה רחוק מלהיות מאיר, אבל אהבתי
) ושאף אחד לא ינסה להשתיק אותי!!!!! זה כבוד ענק שלהקה מצליחה כזאת שכביכול לא קשורה בכלל לנישה של מאיר מורידה את הכובע ופונה למאיר בבקשה לשיר את אחד השירים שלו. תבינו שזה רק יעזור להעביר את המסרים שלו (אם הלחן שונה, אז לפחות במילים) לקהל כזה שרק היה שומע אותו ברדיו וישר היה מעביר תחנה (לצערי גם אני הייתי כזה
) וסליחה שאני נשחף קצת, אבל אני מרגיש שמרוב שהאנשים פה לא אוהבים את הסגנון הזה, כל הפורום מפספס פה הישג ענק שבהחלט שווה לדבר עליו
אני אישית גהה
זהו, חפרתי ועפתי (מה לעשות שגם אני בעבודה ממש ברגע זה?
) נ.ב.- כל הכבוד ליסמין באמת ואני חייב לכם סיקור של ההופעה בצוותא (אני אכתוב אחרי העבודה)

איף

New member
טוב, אל תכעס!!!!

בהתחלה הזדעזעתי מהביצוע הזה. או בכלל מהרעיון שהיהודים בכלל יעשו מעשה נועז שכזה.... אבל אחרי שגלגל"צ חרשו על זה כל כך הרבה...אני מודה שקצת התרגלתי ואני כבר לא מעבירה תחנה כשיש את השיר הזה. אני פשוט מתעלמת מזה שהם שרים את השיר ומדמיינת שמאיר ו/או אביתר שרים את השיר. זה נקרא הכחשה, וזה מנגנון הגנה מצוין במקרים מהסוג הזה.

Walk Two Moons

New member
יכול להיות שזה "כבוד",

לי נדמה שהמעמד של מאיר בתור אמן בארצנו הקטנטונת חזק, איתן ומכובד יותר ממעמדם של היהודים, מה גם שהוא יותר ותיק, כך שהכבוד במקרה הזה צריך להיות של היהודים על כך שהם מבצעים את שירו. ואני לא שונא את היהודים, בכלל לא, הייתה לי תקופת הערצה לא קצרה לחבר'ה האלו ויש להם שירים שמרגשים אותי עדיין. הקאבר הזה הוא יציאה גרועה, הקול של אורית פשוט לא יפה בנמוכים, ותום סתם צווח בלי קשר - לשירים שלו זה מתאים, מהשיר הזה זה סתם מוציא את העוקץ.

איף

New member
הו באמת ברוכה הבאה ! ../images/Emo6.gif

תודה על הפרגון. הפורום הזה מתפקד - יש תקופות קצת חלשות ויש יותר טובות. אבל את בטח זוכרת איך זה, לא?????
אני אישית לא מתחברת לשום דבר ש"היהודים" עושים. אבל אני מודה (ואל תספרו שאני אמרתי את זה) שהביצוע שלהם ל"אצלך בעולם" הוא לא גרוע כל כך.
עכשיו ברצינות, עדי, אני קוראת אותך לסדר. אני רוצה לראות ממך הודעה בפורום לפחות פעם בשבוע (אח"כ אני אדרוש קצת יותר, אבל נתחיל בקטן...לאט לאט ואת תחזרי לעצמך
).

אחזור לעצמי???

כדי לחזור לעצמי אני צריכה לכתוב משהו כמו 9853423325689076 הודעות ביום. לא נראה לי שאני מסוגלת או מעוניינת לחזור לשם, צר לי
מה גם שאין לי באמת זמן להגיע להופעות יותר, בטח שלא ברמה שכולם נעולים על זה שאני איזו מושתלת של ההפקה
לגבי "היהודים" חשדתי שזה הם ואני חייבת להודות שלא הזדעדעתי (יסמין אני סומכת עלייך שלא תגלי להם כמה זה מוזר לשמוע את זה ממני לאור העובדה שאין כאן כבר אף אחד מהפורום שאני הקמתי...). ואפילו די אהבתי את הביצוע. שתכלס, זה רק ביצוע, לא שמעתי שם איזה חידוש גדול או שינוי רציני מהמקור.. אגב, אני גם לא יכולה לומר שאני לא מתחברת לשום דבר שהיהודים עושים, יש להם כמה שירים שאני ממש אוהבת. הבעיה שלי איתם היא בעיקר אופי ההגשה והצרחות הלא ברורות שלהם לאורך השירים.. אני פחות מתחברת ללוק הנרקומנים ששמים הממ.. פס על כל העולם...
שיהיה אחלה סופ"ש.. וד"ש למאיר, אני חושבת שלא ראיתי אותו כבר משהו כמו שלוש שנים
אמאל'ה!

חמדמדת1

New member
את באמת לא מתעניינת יותר במאיר??

או בשירים שלו??וואוו, אני אמנם לא מכירה אותך אבל על פי כל הטאגליינס שהיו פה זה מוזר..

איפה הצלחת לקרוא דבר כזה???

שניה, אחורה! מאיר היה ונשאר אחד האמנים שאני הכי אוהבת! זה שאין לי זמן להגיע להופעות, להתעסק בפורום ולשמוע אותו יותר מדי ממש לא אומר שהוא לא מעניין אותי יותר. סדר העדיפויות שלי השתנה. אין לזה שום קשר להתעניינות שלי במאיר, או למאיר בכלל בשום צורה שהיא. כשאני לוקחת על עצמי פרויקט זה עד הסוף ואני לא רואה בעיניים. מאיר היה פרויקט שלי במשך כמה שנים ואני חושבת שהשגתי בשנים האלו לא מעט. הפורום הזה נבנה מהתקופה הזו, הפך להיות רשמי בתקופה הזו, ההנחות להופעות הושגו בתקופה הזו, הקשרים עם ההפקה וכל ההכרה הושגו בתקופה הזו (יסמין את עוד בקשר עם מירי באמת? זו בכלל עדיין מירי?). כשמדובר במאיר בנאי זה לא נחשב הישג מינורי... בסופו של דבר קרה מה שקרה, שלא קשור בשום רמה שהיא למאיר, ונאלצתי, או בחרתי, לעזוב את הפרויקט הזה ולהמשיך הלאה... מה גם שלא הרגשתי שיש לי עוד איך או לאן להתקדם עם הפרוייקט הספציפי הזה
אני מקווה שעכשיו הכל מסתדר לך עם הטאגליינס...

חמדמדת1

New member
wow

לא תקפתי חס וחלילה ונשמע שנפגעת - ואם כן אני ממש מתנצלת. ממש. רק אמרתי שזה היה מוזר לי ולפי כל הטאגליינס היה נראה שאת מעריצה אותו ממש ובטח כל מה שעשית לפורום הוא ענק ... מתנצלת שוב אם נפגעת !

לא נפגעתי בכלל ../images/Emo13.gif

את יכולה להיות מאוד רגועה, זוט דרך ההתבטאות שלי.. היא בעייתית לעתים ואני מודעת לזה, הבעיה היא לא אצלך
רק רציתי להבהיר נקודה שמדובר בשינוי בסדרי עדיפויות ולא בחוסרק עניין... תודה בכל זאת על ההתנצלות, ממש אין לך על מה!

איף

New member
האמת?

אני די בטוחה שאם אני הייתי מקימה את הפורום הזה, הוא לא היה כזה מושקע... עדי בנתה את התשתיות (וגם הרבה מעבר לזה), אני רק מתחזקת אותו
לשאלתך עדי - עברו מים בנהר מאז מירי....
אחרי מירי, הגיעה עוד מירי (זו לא צורת ביטוי, באמת היתה עוד מישהי בשם מירי
) ועכשיו יש את של"ג שכותבת פה בפורום מידי פעם מטעם ההפקה ("המון ווליום").

של"ג??? הממ.. טוב, אני לא אשאל...

האמת שכבר לקראת הסוף שלי העניינים שם התחלפו מאוד מהר... כל עוד את עומדת בקצב הכל בסדר
שבת שלום מותק
אני ממש ממש מודה לך על ה"רק תחזוק" שלך.. זה היה לי ממש ממש חשוב!

וואלה? וואו!

את היחלידה ששרדה מהגרעין המקורי, נכון? כמה שנים יש כבר לפורום בכלל? אני זוכרת שחגגנו יחד שנתיים עוד נראה לי.. כמה זה עכשיו? כבר 4? הפלטינה היה בשנה נכון? איבדתי לחלוטין את תחושת הזמן בהקשר הזה חח מיכלי- את צריכה לקבל תקן

TEENAGER1

New member
מדפדוף קל אחורה...

...מסתבר שהפורום הוקם ב-26.10.05. שזה אכן לפני יותר מארבע שנים
אימאל'ה. זה המון זמן! איזה תקן מגיע לי לדעתך?

למעלה