אצלנו היום
תבנית ובה קוביות בטטה, קישואים יציבים ופריכים, בצל ותפוח אדמה בתערובת יפנית חריפה מעט וחוויג' למרק, תבנית נוספת ובה מצע עגבניות מומלחות מעט טיפיטוף שמן שומשום ועל זה הונחו קציצות מחומוס ומאש שהושרו ונטחנו ועורבבו עם בצל ,כוסברה ופטרוזיליה שנטחנו גם, קמח מאש, מלח כמון פלפל שחור, מעל הכל פחית חלב קוקוס ועשר שיני שום פרוסות והכל בתנור. יש גם פסטה למי שירצה .
תמונות אחר כך.
תבנית ובה קוביות בטטה, קישואים יציבים ופריכים, בצל ותפוח אדמה בתערובת יפנית חריפה מעט וחוויג' למרק, תבנית נוספת ובה מצע עגבניות מומלחות מעט טיפיטוף שמן שומשום ועל זה הונחו קציצות מחומוס ומאש שהושרו ונטחנו ועורבבו עם בצל ,כוסברה ופטרוזיליה שנטחנו גם, קמח מאש, מלח כמון פלפל שחור, מעל הכל פחית חלב קוקוס ועשר שיני שום פרוסות והכל בתנור. יש גם פסטה למי שירצה .
תמונות אחר כך.