בכל העולם עושים את זה בחמש בבוקר הערבים שלנו מפונקים
אקאקי אקאקיוויץ' Well-known member היום ב- 09:13 #1 בכל העולם עושים את זה בחמש בבוקר הערבים שלנו מפונקים
ריריו הריר Active member היום ב- 10:27 #2 נכתב ע"י אקאקי אקאקיוויץ': בכל העולם עושים את זה בחמש בבוקר הערבים שלנו מפונקים לחץ כדי להרחיב... ערביי פינוקים
נכתב ע"י אקאקי אקאקיוויץ': בכל העולם עושים את זה בחמש בבוקר הערבים שלנו מפונקים לחץ כדי להרחיב... ערביי פינוקים
L lemner40 Well-known member היום ב- 10:35 #4 נכתב ע"י אקאקי אקאקיוויץ': בכל העולם עושים את זה בחמש בבוקר הערבים שלנו מפונקים לחץ כדי להרחיב... במזרח התיכון היהודים נהיו ערבים והערבים נהיו יהודים
נכתב ע"י אקאקי אקאקיוויץ': בכל העולם עושים את זה בחמש בבוקר הערבים שלנו מפונקים לחץ כדי להרחיב... במזרח התיכון היהודים נהיו ערבים והערבים נהיו יהודים
M mיטלמן Well-known member היום ב- 10:35 #3 יש הסבר? כי המואזין העיר אותי בערך בחמש הבוקר, אז למה לחכות לתשע?
אקאקי אקאקיוויץ' Well-known member היום ב- 10:43 #6 נכתב ע"י mיטלמן: יש הסבר? כי המואזין העיר אותי בערך בחמש הבוקר, אז למה לחכות לתשע? לחץ כדי להרחיב... הערבי הבוס חושב שהוא אשכנזי, מתבל את הדיבור שלו בכ' וא' ומילים ביידיש...
נכתב ע"י mיטלמן: יש הסבר? כי המואזין העיר אותי בערך בחמש הבוקר, אז למה לחכות לתשע? לחץ כדי להרחיב... הערבי הבוס חושב שהוא אשכנזי, מתבל את הדיבור שלו בכ' וא' ומילים ביידיש...
אקאקי אקאקיוויץ' Well-known member היום ב- 10:43 #7 נכתב ע"י רוב הזמן נח: כתבת: אצלנו הערבים אז בהתחלה חשבתי שאתה ערבי. לחץ כדי להרחיב... תן לי הקשב !
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 10:48 #8 נכתב ע"י אקאקי אקאקיוויץ': תן לי הקשב ! לחץ כדי להרחיב...