אצל הדודה והדוד

אצל הדודה והדוד ../images/Emo178.gif../images/Emo151.gif

חלק מהתפקיד של אח בשלב מסוים בחיים זה להפוך להיות דוד/דודה לבן/ת של האח/ות- אז... האם אתם דודים
איזה סוג של דודים אתם/תהיו

.....

אני עדיין לא דודה
[ דודה-זה נשמע כל כך זקןןןןן דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה דודה
] יאאאאא בא לי להיות דודה

קוד קוד

New member
אני כברד דוד!/tapuzforum/images/emo13.gif

יש לי אחינית מתוקה זה פיצוי שאני אין לי אחים קטנים.. אבל יום אחד ששמרתי עליה בייביסיטר שיוו איזה סיפור זה תינוקים!! והבנתי כמה ההורים שלי השקיעו בי....זה לא קל לגדל ילדים!!

m i c k e y 15

New member
אני חושבת

שאני אהיה דודה טובה חחח אין ספק שאני יעשה הכל בשבילם...ויאהב אותם..כבר עכשיו יש לי בני דודים קטנים בני 5 חודשים ואני עושה איתם הכל...וקונה להם דברים אני חולה עליהם פשוט.. ואין ספק שאני אהיה ככה לאחיינים שלי כשיהיו לי..אני אשמח נורא. [חוץ מזה שנורא קשה לטפל בילדים XD...מה עושים כשהם בוכים ובוכים ולא רוצים להפסיק..זה מתיש]

happy00

New member
13 אחיינים ואחייניות (לי ולבעלי ביחד)

לי יש 3 אחייניות מהאחים שלי, ומהצד של בעלי - 3 אחיינים ו-7 אחייניות. אנחנו לא רואים אותם בתדירות גבוהה, ובכל מקרה, יש כאלו שאנחנו קרובים אליהם יותר ואחרים פחות. גם לילדים שלנו יש כימיה טובה רק עם חלק מהאחיינים (בני דודים שלהם).

אני לא דודה עדיין

ואיכשהו נראה שזה לא יהיה בקרוב, ואני משתעשעת ברעיון של להיות אמא לפני שאהיה דודה. כששמרתי באופן קבוע על נסיכות מקסימות אמרו לי שאין ספק שאני אהיה דודה טובה, למרות שהן עצמן העדיפו לקרוא לי "אמא" ואמא שלהן הייתה בעד. אבל... יש הבדל בין אמא לדודה ואת זה ראיתי איתן. פעם לקחתי אותן לדודה שלהן והזהרתי אותן שלא יעשו כמה דברים שהן תמיד עושות, והן צחקקו בזמן שהדודה אמרה לי "הן יודעות שיש דברים שאסור בבית ואצלי מותר". זה הזכיר לי שכשאני הייתי קטנה והדודה שמרה עלי לפני שהיו לה ילדים משלה, תמיד היא העמיסה אותי בממתקים שאמא לא הרשתה, וזה היה כיף...

למעלה