אצל הערבים

AnarchistPhilosopher

Well-known member
גבר יכול להתחתן עם כמה נשים שבא לו, אם אחת מנשותיו בוגדת בו דינה מוות.

נשמע לי הגיוני בסה"כ.

בעת ההיא בזמן הזה...

אלפיני

Well-known member
גבר יכול להתחתן עם כמה נשים שבא לו, אם אחת מנשותיו בוגדת בו דינה מוות.

נשמע לי הגיוני בסה"כ.

בעת ההיא בזמן הזה...
האסלאם מתיר עד 4 נשים בו זמנית נדמה לי. גם כי הגירוש קל.
בישראל החוק מתיר נשואין לאישה בודדת. על מנת לגשר על הפער בדואים מייבאים מהשטחים.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
ישו זה לא שמו האמיתי של המשיח אלא שמי.

הרי ישו זה ראשי תיבות של "יימח שמו וזיכרו".

טוב את שמי אולי אתה לא זוכרים אבל של הצורר שחיסל 6 מליון יהודים אתם כן זוכרים.... צחוק הגורל. :-D

ישו זה לא שמו האמיתי של המשיח אלא שמי.

הרי ישו זה ראשי תיבות של "יימח שמו וזיכרו".

טוב את שמי אולי אתה לא זוכרים אבל של הצורר שחיסל 6 מליון יהודים אתם כן זוכרים.... צחוק הגורל. :-D
ממש מכוער מצידך. הנאצים עשו תועבות איומות ועוד לנו היהודים שאמורים לשנוא אותם על זה, ואתה מצדיק אותם ומזדהה אתם? ממש דיבור לא יפה. עדיף שתציג את עצמך כאדם טוב ומוסרי ואוהב אדם במקום כאדם רע שלא יאהבו. אהבתי את הבדיחה הנחמדה על ראשי התיבות של ישו.

Lucifer LightBringer

Well-known member
ממש מכוער מצידך. הנאצים עשו תועבות איומות ועוד לנו היהודים שאמורים לשנוא אותם על זה, ואתה מצדיק אותם ומזדהה אתם? ממש דיבור לא יפה. עדיף שתציג את עצמך כאדם טוב ומוסרי ואוהב אדם במקום כאדם רע שלא יאהבו. אהבתי את הבדיחה הנחמדה על ראשי התיבות של ישו.
רק אומר את האמת. לפי קאנט זה הצו המוסרי לומר את האמת.
אתה יכול לשקר כמה שבא לך, אנחנו יודעים שאתה לא מוסרי.

רק אומר את האמת. לפי קאנט זה הצו המוסרי לומר את האמת.
אתה יכול לשקר כמה שבא לך, אנחנו יודעים שאתה לא מוסרי.
אני אדם מאד מוסרי ורוחני וגם מאד אמיתי. אני אוהב לעזור לאנשים, נהייתי תוקפני כי הכפר שאני בו והחיים שיגעו אותי. מרוב שהאנשים כאן בעייתיים הם מכים ורודפים ונטפלים אליי כי אני מיוחד. אני מתלונן לעובדים הסוציאליים והם מענישים, ואני משתדל להתרחק מאנשים בעייתיים ותוקפניים ולא להתעמת איתם. הנאצים לא היו מוסריים, אם אתה מזדהה אתם סימן שאתה לא מוסרי. אגב, כמו שכתבתי: אולי יותר חכם להגיד חצי אמת מאשר לשקר, כי אפשר לדבר על מה שיחליטו להאמין במקום לענות על השאלה. זה טוב בחקירות משטרה ובית משפט.

מבחינת הטבע עדיף שגבר יפרה הרבה נשים ולא להפך, כדי שאישה לא תצטרך לגדל הרבה ילדים. הומואים אינם כדרך הטבע, אבל הם גם לא דבר רע. הם פשוט דבר לא נכון.

לפעמים אני מרגיש שאני המשיח, כי אני מאוד רוחני ומוסרי ואני מנסה לשפר את העולם בעזרת הרוחניות שלי.

dory30

Well-known member
כן, אנחנו רואים לאחרונה יותר ויותר שהחבר'ה האלה אוהבים מוות. אסלאם היא ללא ספק הדת הרצחנית ביותר בייקום.

גזעני להגיד ככה, דורי. יש ערבים טובים ויש ערבים רעים. באיסלאם אמנם יש תרבות של רציחות, אבל זו לא כל התרבות שלהם וכיום יש הרבה ערבים נאורים שמתנגדים למסורות הרצחניות. הרבה ערבים רוצים שלום. יש גם הרבה ערבים שסובלים מהעימות איתנו ומשליטתנו בהם. הדבר הכי רצחני שנעשה אי פעם, הוא השואה.

נערך לאחרונה ב:
למעלה