אצל יאיר לפיד, לפני כמה ימים

אצל יאיר לפיד, לפני כמה ימים

ליטל שוורץ הסטנדאפיסטית דיברה על המשימה השבועית שלה - לבקר ב"סדנת נודיסטים במדבר". ברור שהמטרה שלה היא לעשות צחוק מכל העניין, אבל בין השורות ביצבצו כל המיתוסים שקוואנט דיבר עליהם. כמה פנינים מדבריה: ../images/Emo41.gif "אני לא התפשטתי. לא מתאים לי, מה קרה לך. אני לא בחורה כזאת!" ../images/Emo41.gif "אתה עומד בתור לאיזה אורגיה" ... ../images/Emo41.gif "אף אחד שם לא עובד בעבודה נורמלית" ../images/Emo41.gif "האנשים האלה לא נורמלים. הם סוטים!" ../images/Emo41.gif "בן אדם מדבר איתך, והשופר שלו עולה. ולא אכפת לו!" מה דעתכם? אתם מאמינים שיש סיכוי לשנות את דעת הקהל בארץ על הנושא? שיבינו שכל המיתוסים האלה הם שטויות?
 

sl 3977

New member
לדעתי

יהיה קשה מאוד לשנות את דעת הקהל השמרנית והמאוד לא ליברלית והמאוד לא סבלנית כלפי נטוריזם../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif לצערי הרב מאוד כי יש כאן אחוז גבוה של דתיים חרדים מסורתיים וערבים שהם מאוד לא שמרנים ולא ליברלים ולא מתקדמים כל שנותר לנו לקוות שדעת הקהל ישתנה ומצב הנטוריזם בארצינו הקטנטונת והחמודונת../images/Emo13.gif
 

sl 3977

New member
תיקון לשורה השלישית ברשותך קוואנט

ומצב הנטוריזם בארצינו הקטנטונת והחמודונת יהיה בדיוק כמו באירופה
 
בפינלנד , נדמה לי זה חלק מן התרבות העתיקה.

טעיתי? ואולי גם במדינות סקנדינביה האחרות?
 

itzik1118

New member
תגובה על ליטל שוורץ

כאדם שהיה בשנה שעברה בפסטיבל פשוט יש לי כמה השגות וכמה אימותים לדבריה ונעבור אחד אחד לפי הסדר.אני לא בחורה כזאת.מדוע את לא בחורה כזאת?לחשוף את עצמך ונשמתך על הבמה הרבה יותר קשה לכל הדעות.כאדם שעבד בעבר עם אומנים רבים אני מכיר את הנושא.רבים מהם חייבים לשתות משקה חריף או לעשן גראס לפני העליה על הבמה משום פחד קהל.מה אומרת לך מחשבתך שכל העולם עומד בתור כדי לראות עירומה?היו שם רבות יותר יפות ממך ולא היה תור מול אף אחת.בקשר לתור לאורגיה.נכון שהיו שקיימו יחסים בפרהסיה מבלי להתחשב ברגשות יתר השוהים במקום ודבר זה ממש לא היה נעים לעינים,וגם לא היו הרבה צופים משום חוסר ההתחשבות שלהם מכולם ואגב אחד מהם היה אחיו של זליכה החשב במשרד האוצר.בקשר לעבודה נורמלית זאת אמירה ניבזית לחלוטין משום שאני מכיר והכרתי עוד רבים אשר עובדים בכל סוגי העבודות ועבורם אירוע זה הוא פריקת לחץ ויציאה מהמסגרת לפחות בימים אלו(אני למשל עובד קשה כמנהל עבודה במפעל תעשייתי).בקשר לשופר העולה,ובכן ישנם כמה מעטים שעדיין אינם יכולים לנתק את הקשר בין עירום ומין והיו רבים שצחקו עליהם.קראנו להם ה"מטפטפים"לא שבדקתי אולם היו ממש מעט שכאלו.כלל ידוע הוא כי בכל אירוע שלא יהיה כמו ספורט,קולנוע,פיקניק תמיד ימצאו כמה חריגים ואין להתוות את כולם לפיהם.לסיכום של נושא אמנם לא ראיתי את התוכנית אולם אני יכול לומר לגברת "המצחיקה"(את מי) יקירתי , פישלת בנושא הזה.
 

קוואנט

New member
אפשר לשנות, אבל זה ייקח זמן

הסטנד-אפיסטית רצתה לעשות את העבודה שלה: להצחיק. הבעיה היא שהיא עשתה את זה תוך חיזוק המיתוסים. יש אפשרות לשנות את דעת הקהל. זה לא יקרה מחר בבוקר, אבל הפורומים ברשת, כתבות אוהדות בעיתון ופעילות עצמאית של כל אחד מאיתנו - כל אלו יכולים לשנות את התפיסה לגבי הנטוריזם. זה רקעניין של זמן ../images/Emo13.gif
 
../images/Emo45.gif מסכימה איתך קוואנט

זה רק עניין של זמן שהדברים ישתנו../images/Emo140.gif
 
למעלה