אצל מישהו יש עכשיו את ההופעה בהופ?
2 21profile New member 16/4/06 #2 אין שום הופעה... פתחתי ערוץ הופ לפני כרבע שעה וכל מה שאני רואה זה ציור עם לילה טוב... איזה באסה, חיכיתי לזה
אין שום הופעה... פתחתי ערוץ הופ לפני כרבע שעה וכל מה שאני רואה זה ציור עם לילה טוב... איזה באסה, חיכיתי לזה
מ מלכת הפופ New member 16/4/06 #6 בקיצור חן- אם יש שינוי ואת ערה אז תתקשרי אלי בכל שעה ואני אבין מההודעה שזאת את. מקווה לתיקון בקרוב יעל
בקיצור חן- אם יש שינוי ואת ערה אז תתקשרי אלי בכל שעה ואני אבין מההודעה שזאת את. מקווה לתיקון בקרוב יעל
R RTur New member 16/4/06 #7 אני אסביר למה לא היה לחלק.. ההופעה שודרה רק ללקוחות הוט.. בהוט, אחרי שערוץ הופ מסיים את שידוריו (בערך בשעה 20:00) מתחיל לשדר ערוץ אחר שנקרא MEZZO שזה ערוץ מוסיקה והוא משדר מ-8 בערב עד הבוקר.. חן, לא אמרתי לך כבר שהוט עדיף? חחח
אני אסביר למה לא היה לחלק.. ההופעה שודרה רק ללקוחות הוט.. בהוט, אחרי שערוץ הופ מסיים את שידוריו (בערך בשעה 20:00) מתחיל לשדר ערוץ אחר שנקרא MEZZO שזה ערוץ מוסיקה והוא משדר מ-8 בערב עד הבוקר.. חן, לא אמרתי לך כבר שהוט עדיף? חחח
מ מלכת הפופ New member 16/4/06 #8 ארתור- ביאסת לי את הנשמה אם הייתי יודעת הייתי עושה איזה קומבינה, עכשיו לא רק שאין לי מוקלט, גם לא ראיתי!!!
ארתור- ביאסת לי את הנשמה אם הייתי יודעת הייתי עושה איזה קומבינה, עכשיו לא רק שאין לי מוקלט, גם לא ראיתי!!!
R RTur New member 17/4/06 #10 אז אולי שם הערוץ שוב השתנה? חחחח לא יודע... בכל מקרה, ההופעה כן שודרה והקלטתי אותה על המיני דיסק..