אצל מי נרשמים פה למבחן הקבלה?

• פותח הנושא tmaz
  • פורסם בתאריך

tmaz

New member
אצל מי נרשמים פה למבחן הקבלה?

סליחה, אני חדש פה. פעם ראשונה שאני בפורומים, לא יודע מי נגד מי. סיוע יתקבל בברכה. מבחן קבלה? יאללה: הספר האהוב: the last continent. אני לא יודע למה. אהבה קשה להסביר. דמות אהובה: הפתעתי את עצמי כשחשבתי על זה. הדמות האהובה עלי (כלומר: זו שאני הכי רוצה לדעת עליה יותר) היא, האמת, אנק-מורפורק. זו דווקא כן דמות. עובדה: יש המון תיאורים שלה, מדובר בצורת-חיים אורגנית לחלוטין מבחינת ההתפתחות, ההתנהלות ובפרט הריח, חיה ונושמת, נבנית ונהרסת מעצמה כל הזמן, כמו כל יצור חי. (יש לי תואר בביולוגיה, אל תתעסקו איתי בקטע של הגדרות). כל ספר יש שינוי, עוד משהו מעניין שקורה, בלגן. מהבחינה הזו Night Watch היה כל מה שחלמתי עליו. לא האמנתי שנותנים לי להציץ אחורה ולראות מה היה קודם. הציטטה : נבחר אחת מאלף: בתיאור של מבחן ההסמכה במסדר ה-monks of cool. נזכיר (לא תעצרו אותי): בהערת-שוליים ארוכה (הספר? small gods, נראה לי). הנבחן מוכנס לחדר מלא בגדים מכל סוג ומין, ונשאל "מה מכל אלה הכי קול ללבוש?". התשובה הנכונה: ¨hey man, whatever I select". הקטע: קטע ההיכרות שלנו עם תרבות השיח של ה- nac mac feegle ב-carpe jugulum. כינוי: אין לי כינוי. חייבים? ירביצו לי? יתלו אותי ב-B`dzuks? שאלונים: איפה? מי? מה? טוב להיות בין חברים.

The Mad Hatter

New member
ברוך הבא! :)

כדאי שתענה על השאלונים: גילדה דמות משמר ואז יש, כמובן, כל מיני שאלות על מזגן ושוקולד מריר ויונית לוי, אבל אף-פעם לא הבנתי מאיפה הן הגיעו. שהייה נעימה! :)

tmaz

New member
תשובות לשאלונים

אז יצאתי rincewind ב-unseen university ובשאלון המשמר קיבלתי dorfl. אני חושב שזה מתאר אותי לא רע (גולם אקדמי פחדן. כן, די מדוייק.) בכל מה שנוגע לשאלות האחרות: אני לא יודע מה הן, אבל נשמע לי שכל צירוף של שוקולד מריר ויונית לוי ישמח אותי מאוד, ואכן יצריך מזגן עם ההתחממות הצפויה באווירה. או אולי לא הבנתי נכונה את כוונת השואלים?

פנחסון

New member
נשמע לי בסדר :)

אני מניח שאין בעיה לשלב בין השלושה :) דורפל? פחדן? ככה אתה מדבר על הדמות שגילמה כפיל של רובוקופ?

tmaz

New member
לא,לא

דורפל הוא לא פחדן! לא הובנתי כהלכה! זה ריינסוינד שפחדן! דורפל הוא מבחינתי אליל (תרתי משמע, האמת)ואם הוא היה מקים איזו כת לעזרה עצמית הייתי מצטרף ראשון. בהיעדר טפסי הרשמה אני לוקח את המוטו "you make your own words" ומאמצו בחום.

ויימס

New member
../images/Emo9.gif

ברוך הבא, איש עם פיצול אישיות! לפחות אתה לא יצאת אדון האופל 4 פעמים ברציפות ואחר כך קווירל! וכל העניין עם שוקולד מריר ומזגן זה פשוט אי שפיות של דביר וקרניאלה.

wild sands

New member
לא רק שהיא חיה ונושמת

היא אפילו מסוגלת להתרבות (שזה ההגדרה האמיתית של חיים). לא מאמינים? תשאלו את דיבלר, ותסתכלו טוב טוב על עגלות סופרמרקט.

Maladict

New member
ברוך בואך!

אבל תזהר יש פה איזה משוגע אחד שמכניס אנשים לפיתה... ורק השריף לואיס יוכל להציל אותך ממנו... או שאולי כבר מאוחר מדי? ולואיס גם גמר בפיתה?

מ א ג ר ט

New member
שירה

מאגרט זה שירה. זה משהו שכולם פיספסו, הושם שלי לא נקלט. חוץ מלימור שאמרה פעם שזה שם מצחיק ועוד לא הבנתי למה. אני מעדיפה מאגרט. כי ככה אני זוכרת שזה אני.

Athaclena

New member
נראה לי שאני פשוט מכירה יותר מדי

היו בכיתה שלי 3, ובכיתה השניה עוד 2 נראה לי שמאז הזיכרון שלי לא מוכן לקלוט עוד בנות בשם שירה, אז אני תמיד שוכחת אחת שאני אמורה להכיר כבר (ושאני רואה בשבת. מקוה שעד אז זה ייזכר). כאילו, אני אזהה אותה אבל אני לא זוכרת איך קוראים לה.

sapirit14

New member
אני לא מכירה אף בת שקוראים לה שירה

וזה גם מוזר, לנוכח כל השירות שמסתובבות פה בסביבה

למעלה