אצעות והמלצות

JoeYoung

New member
אצעות והמלצות

אני מתכוון לקנות מפוחית יש משהו שאני צריך לדעת קודם: מה כדי מה לא כדאי, כמה זה צריך לעלות, איפה לקנות כל אצה והמלצה תתקבל בברכה תודה מראש.

Mr MAG

New member
???

למה אתה רוצה אצות ? אצות גודלות בים בשפע אבל זה לא משו. אם אתה רוצה הצעות, או עצות, אז תציין איזה מפוחית אתה מחפש (כרומטית או דיטונית) ובאיזה תקציב...

JoeYoung

New member
מממ...

קודם כל כתבתי ישר אחרי זה הודעה שתקנה את שגיאת הכתיב שלי אבל הנהלת הפורום החליטה להוצא אותה ולהשאיר את זאתי. שנית אין לי הבנה מינמלית בזה אבל אני מאוד אוהב את הצליל אז אשמח אם תוכל להסביר לי את ההבדל ונכון לעכשיו התקציב לא מוגבל תודה.

Mr MAG

New member
אוקי

מפוחית כרומטית היא מפוחית שיכולה להפיק את כל טווח הצלילים הכרומטיים. כלומר גם את 7 התווים הטבעיים וגם את כל הדיאזים והבמולים. היא מאפשר לנגן כל שיר, אבל קשה יותר ללמידה בצורה משמעותית. מפוחית דיאטונית באה בסולם אחד - לכן אתה יכול לנגן רק שירים שהתווים שלהם נמצאים בסולם הזה. היא מוגבלת יותר, אך קלה יותר ללמדיה ובד"כ גם זולה יותר. אתה יכול למצוא מפוחיות במגוון החנויות בארץ, כמו כלי זמר ברחבי הארץ ומרום בר"ג. המחירים נראה לי למפוחית טובה נעים בין 500 ל 800 ש"ח , ושמישהו יתקן אותי עם אני טועה. מומלצת חברת honer עד כמה שידוע לי. אני בעצמי אינני נגן מפוחית ולכן מתקשה לספק לך מידע מעבר למה שאמרתי, אך אם תחפש על מפוחיות בעזרת ה"חיפוש מתקדם" שיש בראש העמוד תוכל למצוא מספר הודעות בנושא בעבר שיתרמו לך... בהצלחה !

למעלה