אצתי רצתי לפרסם את הביקורת והפרשנות שלי למשחק

גדגדגד2

New member
אצתי רצתי לפרסם את הביקורת והפרשנות שלי למשחק

שתי קבוצות כדורסל ראינו הלילה במדריד, ואני לא מתכוון למכבי ת"א ולריאל מדריד אלא למכבי ת"א ולמכבי ת"א. האחת שיחקה עד אמצע הרבע השלישי, השנייה, עד לסוף המשחק..... אשמח מאוד אם תוכלו לקרוא את הביקורת המלאה שלי, תדרגו ובעיקר תגיבו בלינק הבא

asafsuf2

New member
קראתי

ונראה לי קצת הזוי שאתה קורא לעצמך פרשן ולא מבין שניקולה לא במצב לשחק 30-40 דקות ושרף לא רצה לשרוף אותו במחצית הראשונה, מה גם ששרף אמר במפורש לפני המשחק שהוא מתכוון לשמור את ניקולה לדקות המכריעות עד כמה שאפשר.

גדגדגד2

New member
לדעתי, לא לתת לו לשחק יותר, זו טעות

הבן אדם מרוויח מספיק כסף בשביל שיהיה עייף 30-40 דקות. (יש לו את כל השבוע אחר כך לנוח) הוא ספורטאי וזה המקצוע שלו.

asafsuf2

New member
אתה רק מביך את עצמך עוד יותר

אני מציע שתלמד קצת על ספורט וכדורסל לפני שאתה מכריז על עצמך כפרשן. עומס גדול מדי על ניקולה במצב שלו לא סתם יגרום לו להיות "עייף מדי" אלא מסכן אותו באופן ממשי בפציעה חוזרת, דבר שמכבי לא יכולה להרשות לעצמך. דבר שני, גם עם היה מדובר "רק" בעייפות, שחקן שמשחק מעבר לכמות הדקות שכושר המשחק הנוכחי שלו מאפשר לו, נהיה הרבה פחות חד ומפוקס, עושה הרבה טעויות ומחטיא כדורים שבדרך כלל נכנסים. זו לא ה"תרומה" שמכבי צריכה מניקולה. עדיף 15 דקות טובות שלו מאשר 30 דקות רעות. הנה תרגיל בשבילך: בהנחה שאתה משחק כדורסל בשכונה לפעמים, אל תשחק שלושה חודשים, ואח"כ תחזור לשחק ותבדוק מה קורה ליכולת שלך אחרי כמה דקות שאתה משחק כשאתה לא בכושר.

גדגדגד2

New member
אם כבר מישהו מביך כאן מישהו, זה אתה

בצורת הדיבור ובסגנון הבוטה שלך. אני לא מתבייש לכתוב את דעתי ואכתוב כפי שאמצא לנכון לעשות זאת. אני מסכים מבחינה עקרונית ששחקן לא צריך לשחק עייף וברור לי שזה ישפיע על צורת המשחק שלו. אבל לפעמים צריך לצאת מהריבוע הזה שהרבה נופלים בו (כולל אותך מסתבר) ולחשוב בהתאם למצב הנתון באותו הרגע. וויציץ' שיחק מצויין והיה במומנטום טוב. פייזר חסר. והיה צריך לשחק יותר. זה מה שהיה צריך לקרות וזה גם מה שקרה החל מהמחצית השנייה. זאת דעתי! ודרך אגב מעולם לא קראתי לעצמי פרשן. "פרשן" זה שם האתר שבו פרסמתי את הביקורת שלי. ואם לא הבנת את זה אז יש לך בעיות קלות בהבנה. וכאן מבחינתי הסתיים הדיון הזה.

למעלה