אקדמאים והטכניון

בן100

New member
אקדמאים והטכניון

עדיין לא קיבלנו הודעות קבלה או דחייה, או זימון למו"ר. כפי שכתבתי כאן לפני מספר שבועות, הזימונים למו"ר היו אמורים להתקבל בסביבות 15 באוגוסט כאשר הציונים הסופיים של סמסטר ב' ייתקבלו מהאוניברסיטאות. אבל, המלחמה דפקה לנו את כל העסק. ההנחה שלי היא שההחלטה בנוגע אלינו תתעקב עד סיום מועדי ב' ומי יודע כמה זמן זה ייקח. .... חודשיים לפני תחילת הלימודים, אני עוד לא יודע מה אני עושה בשנה הבאה והאם להתחיל לחפש דירה להשכרה. לא, מעונות זה לא פתרון, אני לא רואה את עצמי, סטודנט שנה א', בן 28, ישן עם בן 21 באותו החדר...

MAN e

New member
או יותר גרוע...

ישן עם עתודאי בן 18 באותו החדר

greys

New member
אין מה לעשות

צריך לקחת דברים בפרופורציה נכון, שזה קשה לא לדעת מה קורה איתך בשנה הבאה שמתחילה עוד חודשיים אבל , תסתכל על זה מהצד של הפקולטה - יש מלחמה שם בחיפה. אז הכל נדחה הלימודים שלנו נדפקו שם (מי שלומד כבר) וכולם יצטרכו להתגמש איכשהו אני מקווה שתתקבל ותתחיל ללמוד אצלנו בשנה הבאה לגבי - דירה: בקטנה . אני בטוחה שתמצא משהו. חיפה היא עיר מלאה בדירות (משום שהיא מלאה בסטודנטים). גם ברגע האחרון אפשר למצוא, במיוחד אם אתה עם אוטו ולא חייב לגור מרחק הליכה מהפקולטה ומעונות זה כנראה באמת לא הפתרון עבורך, למרות שזה לא כזה נורא. (פשוט זה כמעט בטוח שתגור עם עוד מישהו באותו חדר בשנה א) המון הצלחה

eimad

New member
חח..מה רע בבן 21?

אני בן 21 ומחפש שותף לדירה שמצאתי שתי דקות הליכה מהפקולטה אני אהיה שנה ב'

בן100

New member
אני לא רוצה לעורר ויכוח כאן

רק אציין שהמקום בו נמצא בן 28 שונה לגמרי מהמקום בו נמצא בן 21, שלא לדבר על בני 18....

eimad

New member
אני מבין אותך ...

ואתה צודק במאה אחוז :) אז מה עשית עד עכשיו ? מה התואר הראשון שעשית אם אפשר לשאול ?

בן100

New member
פרטין נוספים אפשר למצוא

כאן יש סיבה לכך שאני לא 'מורעל' על רפואה, אני רואה בזה מסלול אחד מיני רבים.

למעלה