אקדמי אומת הזנק קבוצה חלשה ?
אותי תמיד מדהימה עזות המצח של אנשים חסרי הבנה בתחום ...., איך ניתן לכתוב על האקדמי בתואר קבוצה חלשה ?
דן מרטין רוכב שלמד הכל מאחד הטובים ביותר אי פעם סטפן רוש רוכב חלש ...?
אנדריאה גרייפל מאיץ מדהים שחטזר מפציעה חלש ?
אלקס דואסט אלוף עולם לשעבר ב 24 שעות שעון חלש ?
אני עוצר כאן מפני שלא זו המטרה
נתיחס לעניין ברור שכאשר קבוצה מריצה רוכב ישראלי במירוץ ומערתה לקדם רכיבה ישראלית הרוכב הישראלי במקרה זה עומר גולדשטיין הוא החוליה החלשה ,שפוגע בחוזק השרשרת.
פוגע נכון להיום ,אבל מה יקרה עוד שנה שנתיים חמש ?
מי שרוצה שיסתכל על הדוגמא ההפוכה מכבי תל אביב כדורסל , יש שחקן ישראלי שמוביל אותה ?
יש שם איזזה קידום לישראלים ?
לא מדבר על חצי ישראלי אשר אביו הלא ישראלי
מנסה להריץ לנבא...
מדובר כאן באקדמי על מטרה עסקית מוצהרת
בתוספת מטרת קידום רכיבה בארץ .
יש בקבוצה ניהול מבולבל ?
בול שייט קשקוש , מדובר על מירוץ תחילת עונה רוב הרוכבים עדיין לא בכושר ולא מסוגלים עדיין לא במירוץ הזה ,לא במירוץ קייצי אחר כגון וולוה סן חואן
בארגנטינה להתמודד עם שעון הקייץ המקומי.
כל מי שמבין דבר או חצי דבר בהיולוגיה אנושית יודע
כי שיא יכולת בונים לאורך זמן .
רוצים דוגמא ?
מה עשה גל פרידמן באליפות העולם בגלישת רוח שקדמה לאולימפידת אתונה בה לקח זהב ?
התשובה שום דבר אפילו לא ניסה להתאמץ...
ואז התפוצץ על ריקרדו סנטוס הברזילאי מכונה בימבה במירוץ המדליות ולקח אותו להסתרה .
בשונה באנשים חסרי הבנה מסוימים אני לא רק יודע על מה אני מדבר ,אלא גם מכיר את התחום והנפשות הפועלות היטיב ,ולכן אני מרשה לעצמי להיקרא מבין
יותר מאחרים המעבירים ביקורת לא עניינית לפחות.
האם קל צלטרום הוא המנהל המתאים שיביא את הקבוצה להישגים ?
אם מסתכלים מה השיג עומר גולדשטיין היום מסיים 44 בדבוקה הראשונה באוסטרליה כאשר הוא במירוץ הראשון שלו העונה ,ובכלל לא ברמת וורלד טור אז אני מוריד את הכובע זו בדיוק מטרת הקבוצה.
ומה המחיר ששולם התשובה כלום גרייפל שעדיין
מתאושש מפציעה סיים היום ששי ואתמול טוב יותר .
אין תי שום טענות הקבוצה מנסה רוצה שיראו אןתה זוכה לחשיפה וזו בדיוק המטרה העסקית המוצהרת
דרישה מדויקת מהבעלים סילבן המבוצעת על הצד הטוב ביותר,ובריחה מוקדמת שלא מצליחה עןלה תמיד בזמן ובהתפרקות רוכב המשתתף בה לטובת
חשיפה .
דירוג כללי ,אתמול רביעי היום תשיעי מתוך 20 קבוצות לא רע בכלל .
אלכס דואסט משתרך מאחור בן הרמנס נפגע בתאונה חוסר מזל דברים כאלו קורים בקבוצת רכיבה מקצוענית.
האם אני כותב כאוהד מכור ,ממש לא ,מי שמכיר
אותי יודע שאני לא מכור ולא מתקשה להעביר ביקורת עניינית נוקבת גם על רוכב וקבוצה שאני מאד אןהב.
רק שאין סיבה להעביר ביקורת על עבודה שנעשית היטיב .
כמובן תמיד יהיו כאלו שלא יבינו את מטרות הקבוצה
.אז הנה רשמתי אלו המטרות המוגדרות.
וכל אחד יפעיל שיקול דעת ויחליט האם הניהול מתאים לדרישות או לא ?
אותי תמיד מדהימה עזות המצח של אנשים חסרי הבנה בתחום ...., איך ניתן לכתוב על האקדמי בתואר קבוצה חלשה ?
דן מרטין רוכב שלמד הכל מאחד הטובים ביותר אי פעם סטפן רוש רוכב חלש ...?
אנדריאה גרייפל מאיץ מדהים שחטזר מפציעה חלש ?
אלקס דואסט אלוף עולם לשעבר ב 24 שעות שעון חלש ?
אני עוצר כאן מפני שלא זו המטרה
נתיחס לעניין ברור שכאשר קבוצה מריצה רוכב ישראלי במירוץ ומערתה לקדם רכיבה ישראלית הרוכב הישראלי במקרה זה עומר גולדשטיין הוא החוליה החלשה ,שפוגע בחוזק השרשרת.
פוגע נכון להיום ,אבל מה יקרה עוד שנה שנתיים חמש ?
מי שרוצה שיסתכל על הדוגמא ההפוכה מכבי תל אביב כדורסל , יש שחקן ישראלי שמוביל אותה ?
יש שם איזזה קידום לישראלים ?
לא מדבר על חצי ישראלי אשר אביו הלא ישראלי
מנסה להריץ לנבא...
מדובר כאן באקדמי על מטרה עסקית מוצהרת
בתוספת מטרת קידום רכיבה בארץ .
יש בקבוצה ניהול מבולבל ?
בול שייט קשקוש , מדובר על מירוץ תחילת עונה רוב הרוכבים עדיין לא בכושר ולא מסוגלים עדיין לא במירוץ הזה ,לא במירוץ קייצי אחר כגון וולוה סן חואן
בארגנטינה להתמודד עם שעון הקייץ המקומי.
כל מי שמבין דבר או חצי דבר בהיולוגיה אנושית יודע
כי שיא יכולת בונים לאורך זמן .
רוצים דוגמא ?
מה עשה גל פרידמן באליפות העולם בגלישת רוח שקדמה לאולימפידת אתונה בה לקח זהב ?
התשובה שום דבר אפילו לא ניסה להתאמץ...
ואז התפוצץ על ריקרדו סנטוס הברזילאי מכונה בימבה במירוץ המדליות ולקח אותו להסתרה .
בשונה באנשים חסרי הבנה מסוימים אני לא רק יודע על מה אני מדבר ,אלא גם מכיר את התחום והנפשות הפועלות היטיב ,ולכן אני מרשה לעצמי להיקרא מבין
יותר מאחרים המעבירים ביקורת לא עניינית לפחות.
האם קל צלטרום הוא המנהל המתאים שיביא את הקבוצה להישגים ?
אם מסתכלים מה השיג עומר גולדשטיין היום מסיים 44 בדבוקה הראשונה באוסטרליה כאשר הוא במירוץ הראשון שלו העונה ,ובכלל לא ברמת וורלד טור אז אני מוריד את הכובע זו בדיוק מטרת הקבוצה.
ומה המחיר ששולם התשובה כלום גרייפל שעדיין
מתאושש מפציעה סיים היום ששי ואתמול טוב יותר .
אין תי שום טענות הקבוצה מנסה רוצה שיראו אןתה זוכה לחשיפה וזו בדיוק המטרה העסקית המוצהרת
דרישה מדויקת מהבעלים סילבן המבוצעת על הצד הטוב ביותר,ובריחה מוקדמת שלא מצליחה עןלה תמיד בזמן ובהתפרקות רוכב המשתתף בה לטובת
חשיפה .
דירוג כללי ,אתמול רביעי היום תשיעי מתוך 20 קבוצות לא רע בכלל .
אלכס דואסט משתרך מאחור בן הרמנס נפגע בתאונה חוסר מזל דברים כאלו קורים בקבוצת רכיבה מקצוענית.
האם אני כותב כאוהד מכור ,ממש לא ,מי שמכיר
אותי יודע שאני לא מכור ולא מתקשה להעביר ביקורת עניינית נוקבת גם על רוכב וקבוצה שאני מאד אןהב.
רק שאין סיבה להעביר ביקורת על עבודה שנעשית היטיב .
כמובן תמיד יהיו כאלו שלא יבינו את מטרות הקבוצה
.אז הנה רשמתי אלו המטרות המוגדרות.
וכל אחד יפעיל שיקול דעת ויחליט האם הניהול מתאים לדרישות או לא ?