אקודים וטאבים.. יש למישהו.??

maorubin

New member
אקודים וטאבים.. יש למישהו.??

אני מחפש טאבים ואקרדים של כללל השירים של בית הבובות.. אם למישו יש משהו שרשרו לפה.. תודה רבה לכולם על העזרה...

SaRgE

New member
אני מוכן לעזור לך בשיר ספציפי..

כל הדסק זו כבר דרישה גבוהה מדיי בשבילי.

maorubin

New member
טוב אז ככה...

יש לי כמה שירים שאני רוצה... קודם כל הפתיחה של שיר בעיפרון... אבל לפי הטון שלה.. לא גבוה מידי ולא נמוך מידי.. אם יש למישו אם יש למישו את ההתחלה של סיגפו זה גם יהיה אחלה... (למרות שהיא נשמעת קשה לאללה יחסית..) אקורדים של בית הבובות ו... בקשה אחרונה ונראלי שהכי קשה למצוא את זה.. האקודים ואת הסולואים של אישה כנענית... תודה רבה לכללללל מי שעוזר!!!! ושבת שלום

Hadardur

New member
אממ... אפשר לדר משו.. וואי אני אכנס

לפורום שלך יוה והווהווהווהוווהוהווה ענקקק

Hadardur

New member
חחח למה אני לא עושה את הכל יחד?

בית הבובות: F ושוב אני נפגש/ Am עם רגע.../ F#dim בפינה חשוכה/ E Esus F אומד את הגבול/

maorubin

New member
אוףף..

Esus... איך עושים?... אה וגם F#dim... שונא שאני שוכח אקורדים ולא מוצא....

dani3p

New member
כנס לאתר:

8notes.com בצד ימין (לפי דעתי) יש טבלת אקורדים לפסנתר ולגיטרה מקווה שזה יעזור

Hadardur

New member
אישה כנענית.. אקורדים

E/AM/DM/C/E/AM/DM בית קטע מעבר: Dm/Dm6/Am

maorubin

New member
תודה רבה חבר'ההה...

מודה לכולם... ושוב... סולואים אם יש למישו.. של כל שיר שלהם.. אין לי כוח לשבת שעות למצוא את הטאבים של השירים זה קשה.. :\ כנסו לפורום שלי... גלישת גלים 447 (מותר לעשות את זה??! חחח טוב לא נורא כבר עשיתי..)

SaRgE

New member
טאבים - שיר בעיפרון

את הסולויים שרצית ואת הפתיחה של סיגפו אני אכתוב כשיהיה לי יותר זמן. בקשר ל"פתיחה הקשה יחסית", אני מרגיש שאני צריך להגיד את זה, לא יודע למה. כמו שאמרת, קשה זה יחסי. אם לא תוותר לעצמך על קטעים קשים ומאתגרים זה יהפוך כבר להיות שגרתי וקל. תתמיד, תתאמן ותראה איך בהמשך אתה כבר תוציא בעצמך תווים/טאבים/אקורדים וכו' של כל שיר שתרצה.

polekiko

New member
אני מנגן את כל השירים של בית הבובות

ומי ששם את האקורדים של "בית הבובות" טעה זה לא נכון. חוצמזה הפתיחה של סיגפו די קלה. א. זה שתי גיטרות בכל הפתיחה. ב. הגיטרה הדומיננטית מנגנת AM וAM9 כל הפתיחה כמעט. זה ממש פשוט!

SaRgE

New member
אני יודע../images/Emo9.gif

אבל כשבן אדם שואל אותך איך מנגנים את הפתיחה מן הסתם הוא יתכוון שנסביר לו מה הפריטה, ועל זה התעצלתי לכתוב בלילה.

eladi88

New member
לא עליכם...

עליו...על פולקיקו...או איך שלא קוראים לו..... שהוא אומר שיש טעות ואת אומרת שזה הקלידן בעצמו פירסם רגעעעע מה אני מסביר לך בכלל חחחחחחח אני רוצה לצחוק

למעלה