אקווהאדקס

orii

New member
תיקון טעות

חשוב לזכור שכל 2 כדורי ללעיסה שווה לסופטג'ל אחד. כך שמבוגר שאמור לקחת 2 סופטג'ל צריך לקחת 4 כדורים לעיסים.

לגבי היצור של הסופטג'ל, יש לי איש קשר בחברה שמיצרת (Yasso Health) אני יכול לודא איתו שהם לא הפסיקו את היצור.
אחד למיליון שזה נכון.

בת שבע ש

New member
אקווהאדקס

אני חברה בקופת חולים כללית, ובפעם האחרונה, קיבלתי את התרופה אקווהאדקס בצורת טבליות לעיסה,
כשפניתי לרוקחת לפשר הדבר, היא טענה שהספק השתנה, וכעת זוהי הצורה שבה התרופה תשווק.
מיותר לציין שהטעם בלתי נסבל בלשון המעטה. וכמובן שצריך לקחת 2 טבליות לפחות. גם נדמה לי שכמות הוויטמנים בטבליה
כזאת קטנה מאלטרנטיבה שבאה בבליעה.

האם גם אצלכם , בכללית ובכלל אקווה אדקס השתנה?

orii

New member
זה ממש לא נכון

הם פשוט נתקעו עם סטוק של אקווהאדקס ללעיסה שפג תוקף באוגוסט ומנסים להיפתר ממנו בזמן. ולכן הם סיפרו לך סיפורים.
הספק הוא אותו ספק ויש שני מוצרים של סופטג'ל ולעיס.
בקיצור סיפרו לך סיפורי סבתא. לכי לדרוש את הסופטג'ל.

חשוב לזכור שכל כדור ללעיסה שווה לסופטג'ל אחד. כך שמבוגר שאמור לקחת 2 סופטג'ל צריך לקחת 4 כדורים לעיסים.

orii

New member
היצרן הוא אותו יצרן והספק לא השתנה.

בניגוד למה שהרוקחת אמרה לך.

orii

New member
בדקתי את הנושא (לא תאמינו באיזו יסודיות)

דברתי גם עם נציג היצרן יאסו בחו"ל וגם עם נציגת המשווקת בארץ חברת מגאפארם. שניהם אמרו לי, שכמובן, ממשיכים ליצר את האקוואדקס סופטג'ל. שניהם גם אמרו לי שיש סטוק של אקוואדקס סופטג'ל בבתי המרקחת של קופות החולים. ולכן, מה שנאמר ל- "בת שבע ש" ו"בוגרת 1" הוא פשוט לא נכון.

"בת שבע ש" ו"בוגרת 1" האם תוכלי למסור לי במסר או באימייל או כאן בפורום את פרטי הגורמים שמסרו לכם את המידע השגוי?

בת שבע ש

New member
אקווהאדקס

אורי תודה רבה על העזרה.
אני לא מתכוונת לשתוק, מחר אני בהחלט מתכוונת לצטט את דברייך בקופה.
אם עדיין תהיה בעיה, אצור קשר
ושוב תודה

למעלה