אקווריום חדש 40 ליטר. 5 גופים

• פותח הנושא Iam10
  • פורסם בתאריך

Iam10

New member
אקווריום חדש 40 ליטר. 5 גופים

שלום רב.
בחמישי בבוקר שמתי 5 גופים באקווריום חדש 40 ליטר שהפעלתי לפני שבוע וחצי בערך.

שמתי עין על מולי בלון ורוצה להוסיף כמה.
השאלה מתי להוסיף איזה 6 כאלו.

תודה

השאלה מתי להוסיף

אתה יכול בהחלט להוסיף כמה דגי מולי בלון
אבל לפני זה אתה חייב להוציא אל מחוץ לאקווריום את הצינורית המסומנת בתמונה שצירפתי הצינורית הזו מחליפה את אבן האוויר ולנתק את האבן שבאקווריום .(לא לנתקה מהפילטר)
ובאם אתה מכניס את המולים עליך להוסיף לאקווריום כף מלח בישול גס לכל 10 ליטר מים וזאת משום שדגי המולינזייה הם דגים של מים שבורים . יש לעשות זאת יומיים לפני הכנסת המולינזייה...

Iam10

New member
הבהרות

התמונה מבלבלת. הצינורית מחוץ לאקווריום. היא מחוברת לפילטר משאבת אוויר שבתוך האקווריום.
&nbsp
חוץ משה יש לי משאבת חמצן חיצונית שמחוברת לצינור עם אבן חמצן בתוך האקווריום.
&nbsp
מקווה שהבהרתי.
&nbsp
תודה רבה

ממש לא ברור לי

הפילטר היה צריך להוציא אוויר דרך צינור הזרימה באם הצינורית הייתה מחוברת נכון וצידה השני מחוץ לאקווריום. ואז אין צורך במשאבת האוויר.
הסימון מראה שהצינורי בתוך המים ולא בחוץ...
.

Iam10

New member
הבהרות 2

אני לא מבין הרבה בתחום.
&nbsp
קניתי פילטר משאבת אוויר. הפילטר באקווריום. יש לו חיבור בתוך האקווריום שמחובר במקביל לצינורית שיונקת אוויר מחוץ לאקווריום. ובמקביל החיבור גם מוציא אוויר מחריץ שני בתוך האקווריום.
&nbsp
חוץ מזה יש לי מחוץ לאקווריום משאבת חמצן שמחוברת עם צינורית ואבן חמצן לתוך האקווריום ומוציאה בועות חמצן.
&nbsp
האם משהו לא מחובר נכון?
&nbsp
אחד הגופים הזכר שקניתי ביום חמישי משתולל ללא הרף.
&nbsp
תודה

קניתי פילטר משאבת אוויר

האם תוכל לצלם או לתת לי את שם המשאבה שבמים .
ועוד כתבת ולא מובן לי
"ובמקביל החיבור גם מוציא אוויר מחריץ שני בתוך האקווריום."
האם הגופי רודף "משתולל"אחר נקבת גופי?

Iam10

New member
אעשה זאת מחר, הגופי משתולל

ללא קשר לנקבות.
הוא ממש באטרף.
שמתי את החצץ במים מלפני שבוע וחצי והם הדגים הראשונים באקווריום, סך הכל רק הזכר מתנהג בצורה כזאת לפי מה ששמתי לב.
&nbsp
המוכר אמר לי שזאת משאבת אוויר פילטר ושיונק מצינור חמצן מחוץ לאקווריום, ובתוך הקווריום יש לו חור ממנו הוא מוציא אוויר בעוצמה של 600..

למעלה