אקווריום לואו טק

generalfight

New member
אקווריום לואו טק

הי צלי
מתנצל על העיכוב בתשובה, לא הייתי זמין לגעת באקווריום מס' שבועות.
אני משתדל להקשיב להנחיות שלך, סיפרו לי צ'יזבט בחנות בקשר לצמחים...
בכל מקרה - הבקופה, וליסנריה והשאר שאני לא מכיר (חוץ מאחד) התאקלמו באקווריום וגדלו כל אחד במס' ס"מ.
העלים הישנים של הבקופה סובלים אבל היא מוציאה עלים חדשים וגדלה לגובה.
אני רוצה להוסיף גם קבומבה ברגע שיגיע לחנות.

1.המליצו לי להוסיף עוד פס תאורת לד לצמחייה (יש לי 1 מטר/60 לדים/12V)-נחוץ או שיעודד אצות?
סה"כ תאורה - 8 שעות לדים, 8 שעות תאורה עקיפה - חלון שנמצא בצד השני של החדר

2. יש עוד צמחים ללואו טק?
3. יש כרגע 2 גופים ואני רוצה להוסיף עוד דגים - האקווריום הוא 40 ליטר כך שהבנתי שאי אפשר יותר מ8 דגים. אשמח להמלצה מה כדאי להוסיף - שוכני קרקעית/משריצים, כמה מכל אחד
4.אני נותן לגופים flakes/פתיתים פעם ב2-3 ימים, פחות מעלה לדג (יוצא בערך 10 פירורים סה"כ , גומרים את זה תוך פחות מחצי דקה) - זה בסדר?להפחית/להוסיף? הם נראים רעבים קבוע...
5. יוצא לי להוסיף סד"ג 3 ליטר (ממכונת מים) פעם בשבוע שבועיים בגלל אידוי - זה תקין?

תודה

תשובות

1.המליצו לי להוסיף עוד פס תאורת לד לצמחייה (יש לי 1 מטר/60 לדים/12V)-נחוץ או שיעודד אצות?
סה"כ תאורה - 8 שעות לדים, 8 שעות תאורה עקיפה - חלון שנמצא בצד השני של החדר
ממש אין צורך

2. יש עוד צמחים ללואו טק?
http://www.aquagarden.co.il/project.asp?title=צמחי-מים-לאקווריום-1&pid=281&cid=65&id=47\

3. יש כרגע 2 גופים ואני רוצה להוסיף עוד דגים - האקווריום הוא 40 ליטר כך שהבנתי שאי אפשר יותר מ8 דגים. אשמח להמלצה מה כדאי להוסיף - שוכני קרקעית/משריצים, כמה מכל אחד
אפשר בהחלט להוסיף עוד דגים כמו דגי מולי שחור,מולי בלון,מולי זהב,דגי סיפן,כולם משרצי דגים וגן זוג דגי קורדורס שוכני קרקע וסה''כ עד 20 דג קטנים

4.אני נותן לגופים flakes/פתיתים פעם ב2-3 ימים, פחות מעלה לדג (יוצא בערך 10 פירורים סה"כ , גומרים את זה תוך פחות מחצי דקה) - זה בסדר?להפחית/להוסיף? הם נראים רעבים קבוע...
יש להאכיל כל יום כ-10% במשקל ממשקל הדגים.(דג גופי שוקל 1 ג"ר)

5. יוצא לי להוסיף סד"ג 3 ליטר (ממכונת מים) פעם בשבוע שבועיים בגלל אידוי - זה תקין?
לא יתכן כמות כזו המים מתאדים ביום כ-3 מ"מ

תודה

למעלה