אקוסטיקה לא כ"כ טובה

איילת29

New member
אקוסטיקה לא כ"כ טובה

מה ניתן לעשות לקיר משותף עם דירה שכנה אשר ניתן לשמוע דרכו כל מה שנעשה ובעיקר נאמר אצל השכן? על מחצית מן הקיר יש ארון. כיצד ניתן ליצור אקוסטיקה טובה?

איילת29

New member
הרעש

מרוב רעש חברה שלי לא יכולה לישון בחדר הזה, שבדירתה, ועברה לישון בחדרון אחר. האם גבס הוא פתרון(רק על חלק מהקיר, כי היתר ארון)? אולי שטיח קיר אטום/עבה?!? * * * * דרך אגב, אבי, לגבי החמסה
בהרצאת פנג שואי בה נכחתי, נאמר שחמסה הפוכה אינה טובה מבחינה אנרגתית משום שהיא מורידה את האנרגיות כלפי מטה במקום להעלות אותן מעלה.... בביתנו הורדנו בעקבות ההרצאה 3 חמסות הפוכות והחלפנו אותן בחמסות בהן האצבעות פונות מעלה מעלה...
(רק אם זה מדבר אליך) אשמח לרעיונות לגבי הקיר ה"רועש".. תודה, איילת

בידוד רעש

היי איילת - ראשית תודה על הערה וזה מדבר אלי לעניינו יש צורך לבנות קיר מגבס ולהניח בתוכו צמר סלעים בעל צפיפות גבוהה ניתן לפנות לייעוץ לחברת גולמט בהרצליה . העניין הוא שאתן לא תקבלו בידוד מרעש מקסימאלי בהצלחה אבי

yamster

New member
אקוסטיקה לא כ"כ טובה

גבס יכול להיות פיתרון אבל בינו לבין הקיר הקיים צריך לשים בידוד אקוסטי. לשים לב לא כל בידוד הוא בידוד אקוסטי וגם לבידודים אקוסטים יש מקדמים שונים. אפשר גם לבנות קיר בלוקים עם בידוד אקוסטי בינו לבין הקיר הקיים. ואם כבר רוצים להשקיע פעם אחת וליגמור עם העניין אחת ולתמיד כדאי לשכור את שירותיו של מומחה לאקוסטיקה.

avi182

New member
בידוד הקיר

את יכולה לחפות את הקיר עם לוחות גבס אבל לשים עליו בידוד לאחר בנית קונסטרוקציה ללוחות שימי צמר סלעים בצפיפות גבוהה על לוחות הגבס תדביקי יריעות ביטומן ותחפי את הקיר זה אמור ליצור בידוד מתאים להסבר נוסף [email protected]

shalvale

New member
מהי העלות המוערכת

למ"ר? גם אותי מעניין הנושא הזה. אצלי הבית סובל מרעשים מבחוץ, ומישהו אמר לי שעיקר הרעש נכנס דרך הגג והחלונות. את הגג החלפתי בינתיים וגם שמו לי שכבות מבודדות, את החלונות עדיין לא החלפתי לאלומיניום, אבל עדיין אני מאמינה שנכנס גם המון רעש מהקירות עצמם.

למעלה