אקורדים בית הבובות+ סקיצות

polekiko

New member
אקורדים בית הבובות+ סקיצות

אוקיי, נתחיל מ... פתיחה: AM9, AM X2 FMAJ7,F(b5) X2 F#M(b5), F#Msus4 x1 FMAJ7,F(b5)x1 AM9, AM X1 (יש גם גיטרה שניה פעם אחרת אני יסביר מה היא עושה) AM7 AM E F והירח היה מלא כל הלילה AM7 AM E F וזה משאיר אותי למעלה E C DM תכתוב על ארבע קירות ברגע C AM7 AM ולא די לה גל של הזיות בטבע מאבד מציאות לרגע איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה ולא די לה G F E AM פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם E F E AM עוד אור עולה זיכרון ישן G F E AM פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם E F E AM עוד אור עולה ומראה לאן סיגפו זה חם וזה פוגע לא את הכל אתה יודע זה אותו האור שתמיד ליווה אותך ולא די לה פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן F#(b9) EM CMAJ7 AM9 היא חזרה משם כדי להשלים לה את המעגל שלה F#(b9) EM CMAJ7 AM9 אל המעיין בא גדי בא גדי קטן F#(b9) EM CMAJ7 AM9היגיון של אגדה היא מרגישה כמו ילדה קטנה F#(b9) EM CMAJ7 AM9 בשדה גדול של הבנה, טהורה פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן

polekiko

New member
למי שמטיל ספק...

חלק מהאקורדים אושרו ע"י איתי וחלק ע"י עמידה ב10 הופעות מול נתן והתמקדות בגיטרה... נ.ב אני אפרסם עוד אקורדים ברגע שיהיה לי זמן עכשיו אני חייב לזוז... ביי ביי

eladi88

New member
תודה רבה! וכל הכבוד

אממממ הצעה קטנה... אולי כדאי שתפרסם את זה כקובץ txt [טקסט] ואז זה יהיה יותר פשוט לא?

polekiko

New member
אני הכי מבין במחשבים...

מצטער על הבורות...
אתה מתכוון לעשות את זה בWORD ואז לשלוח את זה כקובץ?

eladi88

New member
חחחחחחחחח יא מסטול

כן זה מה שהתכוונתי אמממ אבל אני לא בטוח שאפשר להעלות לכאן קובץ כזה אז אתה יכול לעשות את זה בכתבן.. אפם אתה מסתבך וזה....אז תפרסם את זה רגיל..בלי כל הסיבוכים בהצלחה ותודה

למעלה